Obchodný priestor v novostavbe vhodný na prevádzku, predajňu, showroom alebo iné

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
11,50 €/m2/mesiac
Typ: obchodný priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Iveta Farkašovská
farkasovska-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom obchodný priestor v novostavbe projektu NUPPU (kolaudácia r.2023) na Hraničnej ulici v Bratislave, katastrálne územie Nivy, ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu so vstupom priamo z ulice.
Priestor je vhodný na prevádzku rôznorodej obchodnej činnosti vrátane služieb (napr. kozmetika, kaderníctvo, masáže a pod.), vhodný ako showroom, predajňa, sídlo firmy, ateliér, ale aj ako kancelárie.
Jeho celková výmera je 88m2, je v stave holopriestor a jeho dozariadenie je možné riešiť na základe individuálnej dohody. Dispozíciu aktuálne tvorí otvorený priestor a zázemie, kde je toaleta s umývadlom. Je tu možnosť dorobiť ďalšiu toaletu, poprípade kuchynku. Je tu tiež predpríprava na klimatizáciu.
Lokalita s takmer 1500 novými bytmi poskytuje zaujímavý obchodný potenciál. Vnútrobloky, upravená zeleň a oddychové zóny zase pokojné prostredie pre kanceláriu alebo tvorbu. V tesnej blízkosti sa nachádzajú parkovacie možnosti, zastávka MHD je cca 100m od objektu a k objektu je dobrá dostupnosť aj z obchvatu (asi 3 min.).
Mesačný prenájom je 11,50 Eur/m2 + DPH + energie.   
 
Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie