Predaj bytu (1 izbový) 43 m2, Bratislava - Karlova Ves

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
125 000 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 43 m²
Realitný maklér:
Nina Jančovičová
0902 717 034

Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj priestranný 1-izbový byt s úžasným výhľadom na Kamzík a Mlynskú dolinu, v obľúbenej časti Karlovej Vsi na Janotovej ulici.

Hľadáte príležitosť pre domov Vašich snov? Potrebujete štartovací byt? Chcete si vytvoriť všetko podľa svojich predstáv? Alebo hľadáte investičnú príležitosť?

BYT
Byt je situovaný na 4. poschodí v 4 poschodovom bytovom dome bez výťahu, v ktorom sa nachádza len 18 bytov. Bytový dom je postavený v slepej ulici, parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Byt má rozlohu štedrých 41m2 plus balkón o výmere 2m2. K bytu prislúcha pivničná kobka umiestnená v suteréne bytového domu o veľkosti 2m2. Bytový dom je tehlový, rekonštruovaný pred piatimi rokmi – strecha aj bytový dom boli zateplené, prebehla oprava balkónov. Zaujímavým bonusom pre rodinu s deťmi je herňa s knižnicou, ktorú si vybudovali v suteréne majitelia bytov.

Celý byt je v pôvodnom stave, pripravený na kompletnú rekonštrukciu. Má jedinečný potenciál – dá sa prerobiť na byt so samostatnou spálňou a obývačkou prepojenou s kuchyňou. Nový majiteľ si teda môže celý byt dotvoriť podľa svojich predstáv, avšak boli vymenené okná, plávajúce podlahy v obývačke a v kuchyni, dvere sú bezpečnostné, a v obývačke sa nachádza aj klimatizácia. Byt má výbornú dispozíciu (chodba, priestranná obývačka, kuchyňa s výstupom na balkón, kúpeľňa a samostatné WC) a pocitovo sa zdá omnoho väčší. Dispozíciu si môžete prezrieť aj v 3D obhliadke, ktorú sme Vám zabezpečili, priamo v inzeráte.

LOKALITA
Lokalita Karlova Ves je ideálne bývanie v blízkosti centra ale zároveň na skok do prírody.
V blízkosti je výborná občianska vybavenosť, niekoľko obchodných potravinových reťazcov, pošta, banky, školy, škôlky, cukráreň či reštauračné zariadenia rôzneho typu. Kto má rád výlety do prírody, či už na bicykli, či za účelom prechádzky, k Dunaju je to na skok. Pri bytovom dome je detské ihrisko s pieskoviskom a basketbalové ihrisko.

CENA
Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 125.000,- EUR. Táto cena je konečná, vrátane provízie za sprostredkovanie predaja a právneho servisu spojeného s predajom a prepisom nehnuteľnosti.

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať ideálne telefonicky na telefónnom čísle 0902 717 034, rada si s Vami dohodnem termín obhliadky a túto nehnuteľnosť Vám osobne predstavím :)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie