BOSEN | Štýlový 2 izbový dom so záhradou a parkovacím miestom, Brezová-Rovinka, 53m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
210 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Rovinka
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj 2 izbový dom v rádovej zástavbe so záhradou a parkovaním na Brezovej ulici v Rovinke.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=NGp7eqacsth

DOM: Výmera domu je 52,5m2. Plocha pozemku je 52m2, z čoho 13m2 má terasa prestrešená hliníkovou pergolou. Podlaha na terase je z tvrdého tropického dreva. Záhrada má automatické zavlažovanie. Pred domom je parkovanie pre jedno až dve vozidlá. Interiér celého domu bol navrhnutý a zariadený na mieru architektom v rovnakom štýle (drevenné dubové podlahy a schodnice, nábytok, dvere a zárubne z rovnakého materiálu, efekté LED osvetlenie). V kúpeľni sa nachádza zabudovaný bojler a práčka. Vykurovanie domu je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením v kombinácii s krbom. Všetky použité materiály a spotrebiče sú vo vysokom štandarde.

DISPOZÍCIA:
Prízemie: na prízemí sa nachádza obývacia izba spojená s kuchyňou a výstupom na terasu, samostatná toaleta s odkladacím priestorom.
Poschodie: nachádza sa tu priestranná klimatizovaná spáľňa so vstavanou skriňou a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

ZARIADENIE: Dom sa predáva kompletne zariadený vrátane terasového nábytku okrem manželskej postele.

LOKALITA: Obec Rovinka je vzdialená od Bratislavy len 10km (pohodlná rýchlostná cesta D4, R7). V okolí bytu sa nachádza kvalitná, kompletná občianska vybavenosť, moderné gastro prevádzky, OC Storia aj príroda. Navyše, plánovanou súčasťou budovy sú aj ambulancie lekárov, špecialistov. V okolí nájdete množstvo cyklotrás, dve jazerá, školy či škôlky.

CENA: 210.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie