Predaj penziónu 534 m2, Vrádište

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: hotel/penzión
Okres: Skalica
Obec: Vrádište
Realitný maklér:
Dušan Kubina
+421 903 232 487

Ponúkame na predaj budovu, ktorá v súčasnosti slúži ako ubytovacie zariadenie v obci Vrádište s celkovým výmerom pozemku 990 m2.
Výborná lokalita a strategické miesto pre vytvorenie nového penziónu, zariadenia sociálnych služieb alebo domu pokojnej staroby je ideálny práve v tejto lokalite. Nachádza sa len 80 m od hlavnej cesty smer Holíč – Skalica.

Dispozične budova pozostáva z 10 bytových jednotiek, ktoré majú samostatné sociálne zariadenia – sprchový kút, toaletu, samostatnú kuchynku a chodbičku. Celková zastavaná plocha je 344 m2, úžitková plocha je 534 m2. Každý byt má samostatný merač elektriny.

IS: voda, elektrina, plyn, septik.

Pri objekte je bezproblémové parkovanie vyriešené priamo pred domom. Udržiavaný dvor je možné využiť ako detské ihrisko, záhradku, po vysadí stromov ako ovocný sad alebo aj ako veľkú upravenú terasu na posedenie.

Budova je zhodnotená ako dobrá investičná príležitosť s možným viacfunkčným využitím. Budova je celá podpivničená a podľa projektov je možná ešte nadstavba tretieho nadzemného podlažia.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie