Predaj historického objektu 1000 m2, Bratislava - Staré Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
1 190 000 €
Realitný maklér:
Mário Fliega
0949 828 231

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj viacúčelovú historickú budovu s pozemkom na Panskej ulici v historickom centre Bratislavy na Panskej ulici, v lukratívnej mestskej časti Staré mesto.

Budova s vlastným pozemkom

Panská ulica, Bratislava I.
Budova bola postavená pred cca. 200 rokmi a jedná sa o národnú kultúrnu pamiatku.
Úžitková plocha budovy: cca 1000 m2
Zastavaná plocha: 220 m2,
Pozemok celková výmera: 824 m2
Budova pozostáva zo 4. nadzemných podlaží a pivničných priestorov v suteréne.

POPIS:
Budova je postavená z kameňa a tehál, priečky sú murované, so sedlovou strechou. Je napojená na všetky IS: vodovod, plynovod, elektrické vedenie, kanalizácia. Budova má ústredné teplovodné vykurovanie, zdroj tepla - plynový kotol. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler.
V dome prebiehali postupné čiastočné rekonštrukcie interiéru, strechy a omietok. Je však nutné, aby budova prešla celkovou rekonštrukciou podľa potrieb nového majiteľa, nakoľko posledné dve podlažia sú momentálne v nevyhovujúcom stave.

DISPOZÍCIA:
1. Podlažie: od ulice je prevádzka 61 m2 v prenájme, vedľa je hlavný vstup krytý klenbou s veľkou historickou bránou. Pod klenbou je vstup do predsiene so schodiskom a ďalší samostatný vstup do pivnice.
2. Poschodie: schodisko z travertínu, veľká chodba, z ktorej sa vstupuje do kancelárií, zasadačky a izieb ubytovne so samostatnými hygienickými zariadeniami.
3. poschodie: zo starobylého zachovalého dreveného schodiska sa vstupuje do 2 bytov s kuchyňou a kúpeľňou. Z bytov je vstup na terasu, ktorú je nutné zrekonštruovať.
4. poschodie: zo schodiska sa vstupuje do 2 bytov s kuchyňou a kúpeľňou. Strecha je sedlová, je nutné ju hneď rekonštruovať.
Pivničné priestory: schodisko, chodba, technická miestnosť s kotlom a dvomi priestrannými priestormi, kde bola začatá prestavba na vináreň.

LOKALITA:
Dom sa nachádza medzi inými budovami na pešej zóne v lukratívnej lokalite historického centra Bratislavy. Lokalita je veľmi príjemná a vyhľadávaná, či už za účelom bývania alebo podnikania. Budova sa nachádza v bezprostrednej blízkosti dopravných a obchodných uzlov.


TÁTO HISTORICKÁ BUDOVA S OBROVSKÝM POTENCIÁLOM V EXKLUZÍVNEJ LOKALITE MÁ HODNOTU

1 190 000 EUR vrátane kompletných právnych služieb (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad)

pre viac informácií volajte na číslo makléra

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie