Pekný kompletne prerobený a zariadený 2-i byt na prenájom v Kanianke

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
450 €/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Kanianka
Plocha: 60 m²
Realitný maklér:
0907 720 141
Ing. Martin Cagáň
cagan-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na prenájom kompletne prerobený a zariadený 2-izbový byt v Kanianke, ul.Nová. Byt sa nachádza v tichom prostredí v susedstve lesa. Úžitková plocha: 60,05 m2.

Nachádza sa na 5. poschodí zo 6 s výťahom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (nové el. rozvody v kuchyni , kúpeľni a WC). Podlahy: plávajúca, keram. dlažba (kúpeľňa, WC). Steny: stierky. Okná: plastové so žalúziami. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, toal. skrinky, práčka. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, umývačka riadu, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka. Ku kuchyni prislúcha loggia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine v spálni a predsieni. Orientácia: JV (kuchyňa, obývačka), JZ (spálňa). Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Byt sa ponúka zariadený ako na foto, prislúcha k nemu aj pivnica.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, blízkosť lesa, jazera, obchody, škola, škôlka, ihriská, v susedstve Bojníc, dobrá dostupnosť do Prievidze, zateplený bytový dom.

Cena 450 €/mesiac vrátane energií. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 450€ a rezervačná záloha tiež vo výške 450€. Uprednostňujú sa nefajčiari a bez domácich zvierat.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie