Kancelárie vysokého štandardu v Business centre BBC5, Mlynské Nivy

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
11,50 €/m2/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Bc. Silvia Kodaiová
kodaiova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom priestory v BBC 5, na Plynárenskej ulici v Bratislave 2 - Ružinov. Strategická poloha je znásobená výbornou dostupnosťou vďaka napojeniu na hlavné mestské dopravné uzly a Prístavný most či most Apollo, ktoré vedú priamo na hlavný bratislavský obchvat. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú zastávky MHD s 12 autobusovými a trolejbusovými linkami, ako aj hlavná autobusová stanica Mlynské Nivy. Vynikajúca poloha zabezpečuje rýchlu a pohodlnú dostupnosť do všetkých častí Bratislavy.
K dispozícii sú rôzne výmery v blokoch A, B, C. Dostupnosť na vyžiadanie.
Rôzne výmery od 100m2. Rôzne dispozície.  Delené toalety a kuchynka sú zdieľané na chodbe.
Všetky kancelárie sú vybavené nastaviteľným osvetlením, vykurovaním a klimatizáciou, štruktúrovanou kabelážou. V rámci komplexu je k dispozícii centrálna recepcia, technická služba, 24-h strážna služba, pasáž zo stravovacími zariadeniami, kaviarňou, rôznymi obchodmi a službami.
Parkovanie pre nájomcov je možné v podzemnej garáži za 90€/miesto/mesiac + DPH (alebo za budovou/vedľa budovy za 70€/miesto/mesiac + DPH.)
Základné nájomné je od 11,50 – 11,90 €/m²/mesiac + prevádzkové náklady a energie 5,20 €/m²/mesiac + priama spotreba energií ( tj. elektriny a vody - vlastné merače) + DPH.
Záujemca neplatí províziu.
Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie