Predaj bytu (2 izbový) 49 m2, Trnava

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
136 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 49 m²
Realitný maklér:
Juraj Piaček
0911 022 016

Tí, ktorí hľadajú byt určite potvrdia, že za definíciu kompletne zrekonštruovaného bytu sa dá schovať naozaj hocičo. Čiastkové riešenia, svojpomocné vylepšenia, v rôznom časovom slede a často iba výmena nefunkčných súčastí za funkčné.

Realitná kancelária RE/MAX však ponúka byt, ktorý znesie aj najprísnejšie kritériá kompletnej rekonštrukcie, nakoľko:
Všetky úpravy prebehli v jednom časovom období a to nedávno (leto-jeseň 2023).
Zmenená celková dispozícia, kedy z pôvodne veľkého jednoizbového bytu architekt využil celkový priestor vzniknutý odstránením prebytočných priečok a hluchých miest a nanovo definoval pôdorys bytu na dvojizbový.
Novovzniknutá dispozícia tak ponúka vstupné zádverie, vkusne oddelené od kuchyne prepojenej s obývacou izbou, novým jadrom s prekvapivo priestrannou kúpeľňou, samostatným WC a spálne s balkónom.
Celkom nové sú samozrejme aj funkčné časti bytu a príslušenstvo.
Nové elektrické rozvody, spĺňajúce nároky modernej doby, plávajúce podlahy, dlažba, štýlová sanita a zariadenie kúpeľne, plastové okná, vstupné bezpečnostné, protipožiarne dvere, interiérové dvere, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi v jednoduchom nadčasovom dizajne tvoriacom kompaktný celok slnečného, dvojizbového bytu.
Zariadenie a vybavenie:
Kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi sklo-keramická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu + vytvorený priestor na vstavanú chladničku a mrazničku.
Kuchyňa je od chodby (zádveria) oddelená vkusným vešiakovým dielom.
Obývacia izba cez chodbu prechádza do spálne s balkónom, podlaha tohto priestoru je precízne osadená kvalitnými lamino parketami.
Kúpeľňa a wc v modernom dizajne v kombinácii s drevenými prvkami.

Náklady

Poschodie a bytový dom.
Piate poschodie 13 podlažného zatepleného bytového domu, dva výťahy (osobný a nákladný), zrenovované vnútorné priestory, nové rozvody, slušní susedia.

K bytu patrí aj pivnica.

Lokalita:
Priamo v najvyhľadávanejšej lokalite na sídlisku Družba, na skok tak cirka 500 metrový od materskej školy, základnej školy, polikliniky, pošty, nákupných centier, historického centra, zastávky MHD, úradov, športovísk a oddychových zón, malého parčíku a s výbornou dostupnosťou na obchvat a diaľnicu.

Byt je neobývaný, kúpou ihneď voľný, pripravený v novom prevedení slúžiť prvým majiteľom.

=RE/MAX= 50 rokov ÚSPECHU
Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov.
Vyberte si to najlepšie!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie