RADO | Na predaj zariadený 3 - izbový byt ul. Duklianskych hrdinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
124.900,- €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421948119147
Ing. Viera Ježíková
jezikova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj zariadený 3 - izbový byt v Trenčíne vo výbornej lokalite za mostami, ulica Duklianskych hrdinov. Byt s výmerou 74m2 sa nachádza na 8. poschodí panelového bytového domu.
Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s dostatkom úložného priestoru. Z chodby je vstup do jednotlivých nepriechodných izieb. Po pravej strane je dlhšia kuchyňa s praktickou špajzou a vzdušná obývačka s balkónom. Po ľavej strane sú dve plnohodnotné izby. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom a vedľa nej je samostatná toaleta.
V roku 2013 prebehla kompletná rekonštrukcia bytu, kedy boli menené rozvody elektriky, nové jadro, obklady, dlažby, omietky, nová balkónová stena so zateplením, podlahy, interiérové dvere, plastové okná Slovaktual, nové bezpečnostné dvere Securido. V byte je zavedená optika. Byt sa predáva zariadený, v spálni cca 4r. vstavaná skriňa, cca 5r. sedacia súprava v obývačke, detská posteľ s nábytkom v detskej izbe.
Náklady na bývanie 4-člennej rodiny sú cca 230,-Eur.
Byt sa nachádza v tichej lokalite s dostatkom zelene, s kompletnou občianskou vybavenosťou. Do samotného centra mesta Trenčín sa dostanete pešo za 20 minút.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/7YHhbnnLQDa?section=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať.
Viera Ježíková
RADO Reality Group
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie