Predaj garsónky v Banskej Bystrici

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
66 900 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 20 m²
Realitný maklér:
0917263392
Mgr. Monika Mikulíková
mikulikova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj garsónku v Banskej Bystrici, v obľúbenej časti Fončorda. Úžitková plocha bytu je 20m2. Byt sa nachádza na 8. poschodí v bytovom dome s výťahom. Podlaha je plávajúca a dlažba. Steny: stierky. Okná sú plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (murované jadro, rekonštrukcia elektroinštalácie, podlahy, dvere, kúpeľňa). Konštrukcia objektu je panelová. Kúrenie je centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.
Parkovanie je dostupné na verejnom parkovisku pred bytovým domom.
Byt je kúpou voľný.
Byt je slnečný s pekným výhľadom, v okolí domu sa nachádza komplexná občianska vybavenosť, obchody, MHD, dostupnosť do centra mesta je 10 minút. Cena bytu je 66 900 €
Kúpa bytu je vynikajúca investičná príležitosť.
Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie