RADO | Moderný dvojizbový byt v novostavbe s parkovacím miestom!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
124.900,- €
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

R E Z E R V O V A N Ý ! RADO Reality Vám ponúka na predaj nádherný byt v päť ročnej novostavbe s celkovou výmerou 55,33 m2 a priestranným balkónom v obci Trenčianske Stankovce! Bývajte v kľude dediny, s komfortom života v byte len na skok od krajského mesta Trenčín.
Na druhom poschodí zatepleného monolityckého bytového domu na Vás čaká moderný a veľmi dobre dispozične riešený dvojizbový byt. Po vstupe cez bezpečnostné vstupné dvere Vás privíta priestranná vstupná chodba, odkiaľ sa dostanete do ostatných miestností. Po ľavej strane sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom a priestorom na práčku. Na pravej strane je spálňa s veľkou vstavanou šatníkovou skriňou a dostatkom priestoru na manželskú posteľ aj postieľku. V zadnej časti bytu na Vás čaká denná časť bytu, spájajúca kuchyňu a obývačku. V štýlovej kuchynskej linke so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, umývačka riadu) máte dostatok pracovného priestoru, navyše v kuchynskej časti bytu je aj dostatok miesta na jedálenský stôl. Obývačka je nádherne presvetlená, zároveň má východ na priestranný balkón (8,5 m2). Tu si môžete vychutnať rannú kávu pri lúčoch vychádzajúceho slnka, či pohojdať sa a spríjemniť si letné večery s pohárom vína. Dispozíciu bytu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=6HnMYWqAmRZ
Byt sa predáva s takmer kompletným zariadením. K bytu prislúcha aj pivnica a spoločná kočíkareň. Zabudnite aj na problémy s parkovaním - kedykoľvek sa vrátite domov, bude na Vás čakať Vaše vlastné parkovacie miesto, ktoré je už zahrnuté v cene bytu. Navyše v prípade potreby, je možné prenajať si aj druhé parkovacie miesto. Vaše ratolesti zasa určite poteší detské ihrisko, nachádzajúce sa priamo pred bytovkou. Byt je k dispozícií po dohode v 02-03/2024.
Obec Trenčianske Stankovce má základnú občiansku vybavenosť - materskú a základnú školu, detské ihriská, športoviská, obchody, pohostinstvá a zastávky autobusu. Okolitá príroda ponúka veľa možností na turistiku a cyklistiku. Vzdialenosť do krajského mesta Trenčín je iba 5 km, výhodná je aj dostupnosť diaľnice D1 - iba 3 km!
Ponuka je vhodná pre ľudí hľadajúcich bývanie v peknom a komfortnom byte s vlastným parkovaním v krásnom prostredí.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie