Predaj domu 460 m2, Šarovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
72 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Levice
Obec: Šarovce
Realitný maklér:
Marián Szabó
0904515604

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj tehlový dom v obci Šarovce, okres Levice, v centre, vedľa hlavnej cesty. Ponuka je jedinečná v tom, že sa rozkladá na 22 árovom pozemku, z toho 1296 m2 zastavanej plochy, na ktorej je postavený obývateľný 4-izbový dom, hospodárska budova, garáž, letná kuchyňa a hala. Výborné miesto na podnikanie ( autoservis , pneuservis alebo skladové priestory).
Dom pozostáva z: obývacej izby, troch izieb, z toho jednej priechodnej, kuchyne, špajze, samostatnej kúpeľne a toalety. Kúrenie zabezpečené plynové/radiátorové a krbom.
Garáž 24 m2 je s montážnou jamou.
Letná kuchyňa so zdravou strechou má 20 m2.
Hospodárska budova má päť miestností rôzneho využitia. Budova je z časti podpivničená (technická miestnosť, Vínna pivnica).
Nad polovicou celej hospodárskej budovy a cez celú šírku pozemku je postavená prekrytá hala.
Vzadu sa nachádza 904 m2 záhrada, kde sú momentálne postavené dva 20 metrové skleníky.
TIP MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je vhodná pre podnikateľa, ktorý chce mať vyriešené bývanie a podnikanie. Okrem toho sa nehnuteľnosť nachádza v centre, oproti potravinám a autobusovej zastávke.
Obec Malé Šarovce s 1700 obyvateľmi patrí medzi dediny, kde sa nachádza obchod, reštaurácia, obecný úrad. Obec má výhodnú geografickú polohu, nachádza sa v blízkosti termálnych kúpalísk: 10 km od Santovky, 15 km od Margity a Ilony, 25 km od Podhájskej a 30 km od Štúrova.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie