Predaj bytu (3 izbový) 80 m2, Humenné

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
145 600 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Humenné
Obec: Humenné
Plocha: 80 m²
Realitný maklér:
Eva Marcinčáková
+421917520951

Hľadáte bývanie pre svoju rodinu? Máme pre Vás nehnuteľnosť v pokojnej a vyhľadávanej lokalite na skok od centra mesta. Najlepšia lokalita v meste, odtiaľ budete mať všade blízko! A to nie je všetko, bonusom je vlastná garáž v blízkosti bytového domu.

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj, útulný 3-izbový byt s loggiou a garážou na ulici Štúrovej v Humennom. Ponúkaná nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve o výmere 79,5 m2, nachádza sa na 6/6 poschodí s orientáciou juhovýchod/severozápad. V suteréne bytového domu je pivnica. Výťah je od prízemia s bezbariérovým vstupom.

Byt pozostáva z chodby, špajze, obývacej izby, kuchyne, spálne, detskej izby z ktorej je výstup na zasklenú loggiu, kúpeľne a samostatného WC.
Rekonštrukcia bytu zahŕňa: vymenené okná za plastové, vstupné dvere za bezpečnostne-protipožiarne zn. SCHERLOK, čiastočne vymenená elektroinštalácia, stierky na stenách, znížený strop v chodbe a kuchyni, plávajúca podlaha v celom byte, kuchynskú linku s elektrospotrebičmi:/plynová varná doska, elektrická rúra a digestor/ V spálni je vstavaná skriňa. V byte sa nachádza klimatizácia zn. DAIKEN. Bytové jadro je murované a obložené keramickým obkladom. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a z vrchu plnená práčka.

Bytový dom je zateplený a upravený fasádou s energetickým certifikátom B, zabezpečený elektronickým vrátnikom. Spoločné priestory sú upravené a čisté.
Výhody nehnuteľnosti v blízkosti sa nachádza malá poliklinika, zdravotnícke zariadenie, polícia, škola, škôlka, pošta, supermarket, kompletná sieť obchodov a služieb. Dostupnosť do centra mesta je cca 3 min. Bezproblémové parkovanie. Byt sa predáva komplet zariadený a to umožňuje okamžité bývanie.
Ponúkaná nehnuteľnosť sa predáva aj s garážou o výmere 18 m2, ktorý je vzdialený od bytového domu cca 30 m. Garáž sa nachádza v radovej zástavbe, prekrytá je plechovou strechou a vstup do garáže zabezpečuje plechová brána.
Nepremeškajte túto skvelú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes. Bližšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke, alebo v sídle realitnej kancelárie RE/MAX.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/MAX vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie