Predaj domu 150 m2, Čiližská Radvaň

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
90 000 €
Realitný maklér:
Štefan Mátis, RSc.
+421 908 602 308

Realitná kancelária REMAX ponúka rodinný dom s pozemkom o výmere 1643 m2 v obci Čiližská Radvaň. Nachádza v tichej lokalite obce, mimo hlavnej cesty a s vysokou mierou súkromia, bez susedov.

Dom, pôvodne vo vlastníctve statkára bol postavený v štyridsiatych rokoch minulého storočia. V súčasnosti je stavba po čiastočnej obnove, v rámci ktorej sa vymenili pôvodné drevené okná a vchodové dvere na plastové, podlahy v izbách sa pokryli drevenými a laminátovými parketami, keramickou dlažbou. Ďalej, vytvorilo sa ústredné vykurovanie interiéru napojené na plynový kotol, ohrev úžitkovej vody zabezpečuje elektrický bojler.
Interiér je tvorený piatimi izbami a príslušenstvom, ktorým je predsieň, chodba, kuchyňa spolu s jedálňou, kúpeľňa a toaleta.

Súčasťou pozemku o výmere 1643 m2 je nádvorie, vedľajšia budova spolu s garážou a izbou, hospodársky dvor a záhrada s jazierkom, plná drevín, kríkov a stromov.

Vzhľadom na polohu nehnuteľnosti odporúčam ju aj ako víkendové útočisko alebo menší statok.

CENA ZA NEHNUTEĽNOSŤ: 90 000 €.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte mi zavolať alebo napísať, ochotne Vás nehnuteľnosťou ale aj jej okolím prevediem.

Obec Čiližská Radvaň (maď. Csilizradvány) sa nachádza na Dolnom Žitnom ostrove. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené 22 km, Veľký Meder 7 km a hraničný priechod do Maďarska Medveďov - Vámosszabadi 6 km. Obec je dostupná európskou cestou E575 cez Veľký Meder a Medveďov alebo z Bratislavy cestou popri Dunaji cez Gabčíkovo. Lokalita , v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza je veľmi obľúbená. V okolí sa nachádzajú vodné plochy vhodné na rybárčenie a relax. Veľmi zaujímavými miestami lokality sú aj Chránená krajinná oblasť Dunajské luhy, Číčovské mŕtve rameno a Ostrov orliaka morského pri Gabčíkove. Okolie je ďalej známe termálnymi prameňmi vo Veľkom Mederi, v Dunajskej Strede, Győri a v Lipóte).
Infraštruktúra a množstvo voľnočasových aktivít v lokalite Vám zaručí plnohodnotný odpočinok.

Vyššie uvedená stavba nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie