RADO | krásny 2i byt na "tichej" adrese

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
244.900,- €
Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
+421917095918
Peter Dobiáš
dobias@radoreality.sk

V exkluzívnom zastúpení majiteľky vám Peter z RADO Reality ponúka na predaj 2 izbový byt / 52,72m²/ v bratislavskom Ružinove na Narcisovej ulici.
Byt sa nachádza na 6/9 poschodí s orientáciou na východ a v byte sú dva balkóny.
V roku 2021 byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v réžii architektonického ateliéru Häusler & Häusler. Majiteľke bytu a ateliéru sa podarilo premeniť bežný 2i byt na miesto, kde budete chápať slovo domov v jeho pravej podstate. Vkus, striedmosť, inteligentné riešenia, kvalitné materiály a láska k obytnému priestoru sú slová ktoré sú potrebné na opis tejto rekonštrukcie a jeho výsledku.
Byt vás zaújme:
• všetko v byte je vyrobené na mieru - kuchyňa, kúpeľňa, knižnica v obývačke, nábytok v chodbe a šatník v spálni.
• moderná architektúra so šikovnými riešeniami ako dostať do bytovej kúpeľne denné svetlo, modernou kuchyňou s kvalitnými spotrebičmi.
• tichým okolím, ktoré ocenia najmä tí, čo majú ľahší spánok.
• kvalitnou kamennou dlažbou a obkladmi Terrazo v chodbe, v kúpeľni, na toalete a v kuchyni.
• v obývačke a v spálni nájdete repasované, parené, pôvodné bukové parkety v bezchybnom stave, ktoré umocnia útulnosť týchto izieb.
• bezpečnostné dvere Adlo.
Dispozícia bytu sa skladá z chodby s veľkým zrkadlom, toalety, kúpeľne, z obývacej miestnosti, z kuchyne a spálne. Ale lepšie ako stokrát čítať je lepšie raz vidieť, preto nevynechajte 3D obhliadku.
Modernú kuchyňu vyrobenú na mieru s novými modernými spotrebičmi ocení každý, kto aspoň trošku rád varí alebo varenie je preňho vášňou.
Kúpeľňa a vaňa v nej je ako stvorená na relax po náročnom dni. Zabudované prémiové umývadlo v kamennej platni Terazzo dotvorí dokonalý vzhľad s dlažbou z toho istého materiálu a vzoru. Hlavným dizajnovým riešením kúpeľne je okno do kuchyne, cez ktoré sa dnu dostáva denné svetlo a pomáha pri vetraní prebytočnej vlhkosti po sprchovaní či po horúcom kúpeli. Bezchybný dojem dotvára zrkadlo toho istého tvaru ako okienko do kuchyne.
Ak ste milovníkom kníh a vlastníte ich naozaj veľa, poteší vás na mieru vyrobená drevená knižnica na celú stenu v obývačke z kvalitného jaseňa.
Z obývacej izby prejdeme do spálne, kde okrem pohodlnej manželskej postele nájdete veľký šatník s vnútorným osvetlením.
Je naozaj ťažké opísať tento byt. Bol rekonštruovaný s citom, vkusom a je nemožné popísať pocit, ktorý cítite, keď spoznáte všetko čo vám tento byt ponúka.
Tak ako byt aj celý dom prešiel v roku 2021 celkovou rekonštrukciou. Bol zateplený, boli vymenené stupačky, v dome je vymenený výťah a rekonštrukciou prebehli aj spoločné priestory vchodu do domu. Naplánovaná je aj rekonštrukcia balkónov, ktorá by mala prebehnúť v tomto roku.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
Mesačné náklady na byt cca 170€.
V byte je zavedený optický internet a televízia /Telekom, Orange/
Byt je kúpou hneď voľný.
CENA bytu je 244.900€, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.
Peter Dobiáš
RADO Reality Group
Tel: 0917 095 918‬
E-mail: dobias@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie