Krásny 3i byt s terasou a parkovacím státím na Kramároch na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
385 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj priestranný trojizbový byt na Kramároch (tesne na hranici Starého mesta). Nachádza sa v štvrti rodinných domov, len niekoľko minút chôdze od Železnej studienky a turistických trás vedúcich na Kamzík.
BYTPonúkaný byt má praktickú dispozíciu s vhodne zakomponovanými úložnými priestormi. Rozprestiera sa celým jedným poschodím a tiež zaujme jedinečným výhľadom.Byt je trojizbový, disponuje obývacou izbou a dvomi spálňami, má samostatný šatník, sprchový kút s toaletou a ďalšiu samostatnú kúpeľňu s vaňou. Jedna z terás je dostupná z obývacej izby, druhá z jednej zo spální. Obývacia izba, kuchyňa a jedálenský kút sú orientované na južnú stranu. Chodbou sú spojené so spálňami orientovanými na sever. K bytu je možné zakúpiť štedro riešené parkovacie státie v garáži bytového domu v cene 25.000 EUR. Okrem auta tu pohodlne uskladníte bicykle a pod.Byt má celkovú výmeru 107 m2, z čoho podlahová plocha bytu je 88 m2 a 15 m2 predstavujú terasy. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 4 m2.
ZARIADENIE BYTU- vstupné bezpečnostné dvere ADLO- hliníkové okná s 3-sklom - exteriérové žalúzie a sieťky proti hmyzu- klimatizačná jednotka- energeticky autonómny kotol zn. ProTherm pre podlahové vykurovanie a TUV - drevené parkety - kuchynská linka a spotrebiče - samostatný šatník so vstavaným úložným priestorom- vstavané skrine v spálňach a knižnica v obývačke
BYTOVÝ DOM- V bytovom dome sa nachádza 6 bytových jednotiek. - Súčasťou ceny bytu je podiel na spoločných priestoroch a na pozemku pri bytovom dome, kde je umiestnený bazén.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie