Dvojizbový pôvodný dom v centre mesta Štúrovo neďaleko termálneho kúpaliska

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
99 990 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Štúrovo
Plocha: 90 m²
Plocha pozemku: 230 m²
Realitný maklér:


Popis
Pôvodný dom s dvomi priestrannými izbami sa nachádza v centre kúpeľného mesta Štúrovo.

Stojí na pozemku s celkovou rozlohou cca 230 m2. Tehlový dom z roku 1960 pozostáva zo vstupnej zasklenej verandy, z ktorej sa dá dostať do centrálne umiestnenej kuchyne, z ktorej vedú dvere do dvoch prechodných izieb, kúpelne s WC a špajze.
Do domu je zavedený mestský vodovod, plynovod a samozrejme, elektrina. Odpady sú odvádzané verejnou kanalizáciou a kúrenie je riešené centrálne plynovým kotlom, ohrev vody je zabezpečený plynovým bojlerom.

Dom je jedinečný svojím zachovalým pôvodom a zaujímavo riešenou povalou - z ktorej po vkusnej rekonštrukcii môže vzniknúť jedinečný priestor v rustikálnom štýle. Na podkroví je možné vybudovať ďalšie miestnosti o rovnakej rozlohe ako je prízemie.

Dom je svojou polohou ideálny nielen na bývanie, ale aj na rekreačné a komerčné účely. Vďaka blízkosti najväčšieho termálneho kúpaliska je skvelým miestom na poskytovanie ubytovacích služieb návštevníkom kúpaliska počas letnej sezóny.

Mesto Štúrovo je hraničné mesto s Maďarskom, z dunajského nábrežia sa poskytuje krásny výhľad na mohutnú ostrihomskú baziliku, na najväčší kostol v Maďarsku. Na druhý breh Dunaja sa dostať pešo alebo aj automobilom cez železný most.

Kúsok za mestom sa týčia vrcholy najjužnejšieho slovenského pohoria Burdov a národného parku Kováčovské kopce, kde je možné nájsť množstvo turistických trás s možnosťou netradičných výhľadov na prudko zatáčajúci sa Dunaj.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie