Predaj penziónu 380 m2, Košice - Sever

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
880 000 €
Typ: hotel/penzión
Okres: Košice I
Obec:
Plocha: 648 m²
Realitný maklér:
Vladimír Rampáček
+421905971958

Radi by sme Vám predstavili jedinečnú príležitosť získať dvojpodlažnú budovu s penziónom a vyhradenými parkovacími miestami v príjemnej a tichej lokalite, mimo ruchu mesta.
Táto nehnuteľnosť ponúka široké možnosti využitia a je ideálna pre investíciu do ubytovacieho alebo rekreačného podnikania, prip.na vytvorenie nových bytových jednotiek
Penzión stojí na pozemku o rozlohe 648 m2, s úžitkovou plochu 390 m2.
Bol postavený v 60-tych rokoch, a neskôr prešiel prístavbami v rokoch 1997 a 2007, čím sa zvýšila jeho kapacita a funkcionalita. Penzión je z tehál, zateplený, čo zabezpečuje dobrú tepelnú izoláciu.
V budove sa nachádza celkovo 15 pohodlne zariadených izieb - jedno, dvoj a trojlôžkové s kapacitou 28 lôžok, každá s vlastnou kúpeľňou, WC, TV/LCD, rádiom a WiFi, ktoré boli postupne modernizované, aby poskytovali pohodlné a súkromné ubytovanie pre hostí. Na 1. poschodí je k dispozícii okrem izieb aj jedáleň, kuchyňa a kancelária, čo prispieva k pohodliu a efektívnej prevádzke.
Budova je čiastočne podpivničená, čo umožnilo vytvorenie priestoru pre práčovňu a zásobníky na ohrievanú vodu.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete a disponuje vlastným ohrevom vody a kúrením prostredníctvom plynového kotla.
Okná v budove sú plastové, v izbách sa nachádzajú drevené parkety a dlažba, čo prispieva k príjemnému a útulnému prostrediu.
Podkrovie s výškou 1,2 metra, je zatiaľ nevyužívané, ale ponúka veľký potenciál na možnosť nadstavby, čo by mohlo ešte zvýšiť kapacitu penziónu a rozšíriť jeho možnosti poskytovania ubytovania.
Celá nehnuteľnosť je predávaná s kompletným zariadením.
Súčasťou tejto ponuky sú aj parkovacie miesta pred a vedľa domu, celkovo 15 parkovacích miest o celkovej rozlohe 180 m2, ktoré sú v osobnom vlastníctve, čo zabezpečuje dostatočné parkovacie kapacity pre hostí penziónu.

Ak hľadáte vhodnú investíciu v oblasti pohostinstva a ubytovania, vytvorenia domu dôchodcov príp. prestavby na bytove jednotky, táto dvojpodlažná budova s penziónom ponúka vynikajúcu príležitosť.
Návratnosť vloženej investície je 12 rokov,
ročne zúročenie 10 %, ročná vyťažiteľnosť penziónu je 90% .
Neváhajte nás kontaktovať, aby sme Vám poskytli ďalšie informácie a zorganizovali obhliadku nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie