Prenájom bytu (2 izbový) 62 m2, Bratislava - Ružinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
650 € za mesiac
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 62 m²
Realitný maklér:
Dominik Čačo
0915 721 104

Hľadáte kompletne zrekonštruovaný byt na prenájom, v ktorom ešte nik nebýval? Chcete bývať neďaleko centra mesta, no chcete mať po ruke všetky služby, na ktoré ste zvyknutý? Máte svoj vlastný nábytok, ktorý chcete zobrať so sebou, no nie vždy s tým prenajímatelia súhlasia?

Realitná kancelária RE/MAX vám exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zrekonštruovaný a zatiaľ nepoužívaný 2i byt na Jelačičovej ul. v Bratislave. Byt o celkovej úžitkovej ploche neuveriteľných 62 m2 sa nachádza na 5. poschodí z celkovo 5 poschodového obytného domu, čo vám zaručuje nerušené bývanie, nakoľko nad sebou nemáte susedov.

Tento kompletne zrekonštruovaný 2i byt je dispozične výborne riešený a nenájdete v ňom hluché miesta. Zo vstupnej haly, resp. zádveria sa vchádza rovno do úplne novej, na mieru vyrobenej kuchyne so vstavanými spotrebičmi, ďalej sa dostanete do dvoch samostatných, nepriechodných izieb a nakoniec do kúpeľne spojenej s WC. V kúpeľni vás upúta minimalistický štýl s veľkým sprchovým kútom. Celá kúpeľňa je zladená do jedného celku pomocou veľkoformátových obkladačiek a nachádzajú sa tu ešte podsvietené zrkadlo, umývadlo so skrinkou a pračkou. Izby sú nezariadené, čo vám dáva jedinečnú príležitosť si doniesť svoj vlastný nábytok a zariadiť si byt presne podľa vašich predstáv. Byt je vybavený spotrebičmi s prémiovými funkciami a nízkou spotrebou.

Byt bol kompletne a kvalitne zrekonštruovaný od podlahy až po strop, o čom svedčí fakt, že majitelia mysleli na maximálny komfort a v rámci rekonštrukcie sa tepelne izolovala ako podlaha tak aj strop, nové rozvody elektriny, vody, viackomorové tesniace okná, plávajúce podlahy, dlažba, nové drevené dvere a pod. V byte budú vo vstupnej hale dokončené dve šatníkové skrine s bohatým úložným priestorom. Tým pádom v izbách budete mať o to viac priestoru.
K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Okná sú smerované do tichého zeleného vnútrobloku.

Byt sa nachádza v priamej pešej dostupnosti OC CENTRAL s kompletnou občianskou vybavenosťou – obchody, potraviny, banky, pošta, zastávky MHD, električiek a pod.. Do centra mesta to máte na skok, tak isto sa rýchlo dostanete na obchvat mesta na všetky smery. Byt je orientovaný to tichého vnútrobloku.

Byt je vhodný na dlhodobý prenájom pre max. dve dospelé osoby a deti.
Domáce zvieratá po dohode a odsúhlasení majiteľom.

Cena prenájmu: 650 eur / mesiac + 150 eur energie
Požaduje sa mesačný depozit. Odmena pre RK vo výške mesačného nájmu.

Kontakt: Dominik Čačo, 0915 721 104, dominik.caco@re-max.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie