RADO | Rodinný dom a stavebný pozemok 2701m2, Adamovské Kochanovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
179.900,- € možnosť HÚ
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec:
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v Adamovských Kochanovciach. Dom je postavený na pozemku s rozlohou 2701m2. Celých 2701m2 je v územnom pláne obce určených na zastavanie rodinnými domami. Pozemok tak ponúka vynikajúcu investičnú príležitosť z pohľadu ďalšej výstavby. Dom má zastavanú plochu 109m2, má dve obytné podlažia a je čiastočne podpivničený. Za domom sú postavené ešte hospodárske budovy, letná kuchyňa a garáž.
Rodinný dom má vymenené plastové okná a strešnú krytinu Bramac. Je tu aj zánovný plynový kotol na kúrenie a bojler na ohrev vody. Inak je dom vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Na spodnom poschodí sa dá krásne spojiť kuchyňa so spálňou a vytvoriť tak veľkú, modernú obývačku s kuchyňou. Zo súčasnej obývačky by tak mohla vzniknúť spálňa alebo hosťovská izba. Na hornom poschodí je jedna izba, no podkrovie ponúka dostatok priestoru na vytvorenie ďalších izieb a kúpeľne.
Pozemok je široký 18m a dlhý 150m. Medzi plotom a domom je prechod široký 6,3m. Je tu teda dostatok priestoru na vytvorenie prejazdu k prípadným ďalším domom v zadnej časti pozemku.
V obci Adamovské Kochanovce sa nachádza Cukráreň Arlet, potraviny COOP Jednota, kvetinárstvo, Domov sociálnych služieb, futbalové ihrisko, katolícky aj evanielický kostol a autobusová zastávka. Vo vedľajších obciach Chocholná-Velčice a Melčice-Lieskové sa nachádza škôlka, základná škola, reštaurácie a pohostinstvá, prírodné minerálne pramene a mnoho iného.
3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=FD6SQLUULn9
Cena domu je 179.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie