RADO | Pozemok - bývanie na predaj v obci Kočovce - Rakoľuby

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
89.900,- €
Realitný maklér:
+421903400425
Andrea Kotlebová
kotlebova@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Kočovce časť Rakoľuby. Pozemok má obdĺžnikový tvar s rozmermi 27 x 23 m a výmerou 641 m2. Slnečný pozemok sa nachádza v novovybudovanej štvrti v obci Rakoľuby.
Na hranici pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete - verejný vodovod, kanalizácia, rozvodná sieť NN, plynovod, verejné osvetlenie, optická sieť. Sú tu už vybudované asfaltové cesty, chodníky a osvetlenie.
Lokalita, v ktorej sa pozemok nachádza je v novej, slnečnej, rovinatej časti obce Rakoľuby. V susedstve nájdete množstvo mladých rodín.
Výhodou je, že väčšina domov je už postavených.
Výhodou obce Rakoľuby je jej dostupnosť s Novým Mestom nad Váhom, ale aj okamžitá dostupnosť na diaľnicu D1. Lokalita poskytuje množstvo prírodných atrakcií a turistických možností. (Beckov, Čachtice, Kalnica, Zelená Voda) a taktiež dobrá dostupnosť do Trenčína a Piešťan. V obci Kočovce sa nachádza základná a materská škola, pošta, knižnica.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie