RADO | Na prenájom prvý OFF-GRID DOM na Slovensku, Rohožník

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
1.155,- € +Energie
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Rohožník
Realitný maklér:
+421904854810
Radovan Pavlík, MBA
pavlik@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na prenájomprvý off-grid rodinný dom na Slovensku s garážou, ktorý sa vyznačuje dokonalým spojením bývania a prírody. Je ideálny pre ľudí, ktorí ocenia energetickú sebestačnosť, udržateľné a ekologické bývanie. Dom s výmerou 169m2 sa prenajíma bez nábytku. Náklady na bývanie 15,- Eur/ voda, 15,- Eur/ drevo, 30,- Eur/ internet.
Dom má dve podlažia, na prízemí sa nachádza obývačka prepojená s kuchyňou, spálňa. Na poschodí sú situované ostatné tri izby.
Dom sa stavia vo svahu, vnútorné priečky nie sú nosné, čo poskytuje veľkorysý priestor pre sebarealizáciu. Nosnú konštrukciu tvorí betón a drevené prefabrikáty, vďaka ktorým si stavba zachováva ekologický charakter a dlhodobú životnosť.
I napriek tomu, že je postavený vo svahu, vyznačuje sa množstvom svetla v interiéri, ktoré je možné regulovať orientáciou okien na juh. Výhodou tohto domu je jeho energetická nenáročnosť. Energetické straty domu sú minimálne. Vykurovanie domu je realizované prostredníctvom podlahového kúrenia. Všetky použité technológie sa vyznačujú jednoduchosťou a bezúdržbovosťou.
Viac informácií o FOO-GRID dome nájdete vo videu: https://youtu.be/RKQHitVh3TU
V prípade záujmu o detailnejšie informácie, alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Rado Pavlík
RADO Reality Group
Tel.: +421 904 854 810
E-mail: pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie