RADO | Obrovský slnečný pozemok v malebnom prostredí obce Zubák!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
5,- €/m2
Typ: stavebný pozemok
Okres: Púchov
Obec: Zubák
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka rozľahlý slnečný pozemok v malebnom prostredí obce Zubák!
Pozemok s celkovou rozlohou 39394 m2 leží na južne orientovanom miernom svahu. Rozmery pozemku sú približne 275 x 140 metrov, vďaka čomu je možné pozemok rozdeliť na viacero samostatných parciel. Rozlieha sa približne 200 m od hlavnej cesty. Prístup je z vedľajšej obecnej komunikácie. Elektrina je vo vzdialenosti približne 200 metrov, vodovod a kanalizácia v obci nie sú, potrebné vyriešiť formou studne a žumpy/čističky.
Pozemok má výborné umiestnenie - nachádza sa na slnečnej strane, a tak je celý deň krásne presvetlený a zaliaty slnkom. Svojim budúcim majiteľom ponúka krásne výhľady na okolité hory a rovnako možnosť turistiky či cyklistiky. Cez obec vedú viaceré cyklotrasy a turistické chodníky, či už na rozhľadňu Púchovskej doliny v Dohňanoch, hrady Lednica a Vršatec, či okolitých obcí Červený Kameň, Lednické Rovne... Priaznivcov lyžovania určite potešia neďaleké lyžiarske strediská Kohútka a Čertov.
Vzdialenosť obce od Lednické Rovne s kompletnou občianskou vybavenosťou - 10 km, okresné mesto Púchov 20 km, diaľnica D1 22 km, Bratislava 160 km.
Ponuka je vhodná najmä pre ľudí, hľadajúcich priestor na oddych počas víkendu, sviatku alebo dovolenky.
Cena: 196 970 Eur (5,- €/m2)
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie