Predaj bytu (3 izbový) 83 m2, Brezno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
112 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Plocha: 83 m²
Realitný maklér:
Lucia Blažeková
0911274530

RE/MAX Joy ponúka na predaj veľký 3 izbový byt v centre mesta Brezna na ulici Hradby. Byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome na 6. poschodí.

Výmera bytu je veľkorysých 83,5m². Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, 3 veľkých obytných miestností (2 x 20,5m² a 1 x 16,5m²), kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha balkón a pivnica.

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, v 2 obytných miestnostiach sú nové stierky a plávajúce podlahy. Ostatné miestnosti sú v pôvodnom stave a prinášajú možnosť rekonštrukcie podľa predstáv a vkusu nového vlastníka.

Orientácia: východ/západ
Mesačné náklady: 150,-

Na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy a kúpou je ihneď voľný.

Byt sa nachádza v priamom centre Brezna a ponúka nádherné výhľady na celé mesto. V bezprostrednom okolí máte na dlani kompletnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, potraviny či detské ihrisko sú v blízkosti pár desiatok metrov. Nákupné stredisko, hypermarkety, nemocnica, autobusová a vlaková stanica, to všetko dostupné na pešo. Bytový dom je obklopený zeleňou.


Ak Vás ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte, radi poskytneme bližšie informácie.
Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu.
CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie