Krásny 2i byt v novostavbe UNIQ - Slnečnice na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
220 500 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Mário Révay
revay-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj krásny, slnečný, pekne riešený 2i byt s priestrannou loggiou orientovanou na západ do zeleného vnútrobloku v prémiovom bytovom dome v novostavbe UNIQ – Slnečnice s označením S18.
Byt sa ponúka v časti Viladomy v etape UNIQ na Fialovej ulici. Aktuálne je byt skolaudovaný.
Byt o celkovej rozlohe 51,37 m2 + 11,7 m2 loggia sa nachádza na štvrtom nadzemnom podlaží (4. poschodí/6p). K bytu prislúcha parkovacie státie v garáži 10,8 m2 + pivnica s rozlohou 2,63 m2. Orientácia bytu: západ.
Byt je ponúkaný v stave štandard vyššej kvality: bezpečnostné dvere, plávajúca podlaha Egger Pro, v kúpeľni vaňa so sanitou Laufen a Hansgrohe, toaleta, interiérové dvere, predpríprava na klimatizáciu vo všetkých izbách a na exteriérové, elektrické žalúzie.
Dispozícia bytu: vstupná chodba s priestorom na skriňu, samostatná spálňa, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou. Z obývacej izby a spálne východ na loggiu. Kúpeľňa s vaňou a miestom na práčku. Toaleta je oddelená.
V rámci rezidenčného projektu Slnečnice sa nachádzajú v lokalite potraviny Pepi, kaviareň, reštaurácia, rôzne iné prevádzky, množstvo detských ihrísk a športovísk, štátna materská škola, MHD v dostupnosti. Za rodinnými domami bezpečná dostupnosť na hrádzu. Pešou nohou do zóny Slnečnice – MESTO, kde je Billa, TRCH, kaderníctvo, kaviarne a reštaurácie. Výborná dostupnosť do centra mesta a na obchvat D4/R7.
Slnečnice sa vyznačujú pokojom, bezpečím, dobrou občianskou vybavenosťou a dopravným napojením na všetky smery v rámci BA.
K bytu prislúcha garážové parkovacie státie a pivnica.
Cena: 220.500 EUR + 22.500 EUR garážové parkovanie + 5000 EUR pivnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie