Predaj bytu (1 izbový) 30 m2, Bratislava - Karlova Ves

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
119 000 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 30 m²
Realitný maklér:
Zuzana Ďurinová
0902 335 335

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj 1izbový byt s výbornou dispozíciou, s veľkou kuchyňou na Dlhých Dieloch na ulici Hany Meličkovej.

Byt, ktorý ponúkame na predaj, je na 3. poschodí.
Bytový dom, v ktorom sa naša nehnuteľnosť nachádza, je zánovná stavba, ktorá na rozdiel od pôvodných panelákov, je dizajnovo zaujímavá a v bytoch poskytuje vďaka veľkým oknám dostatok denného svetla.
V našej nehnuteľnosti sú hneď 4 okná, takže nebudeme nijako zavádzať informáciou, že je skutočne príjemne svetlý počas celého dňa aj v pochmúrnom jesennom počasí.

Dispozícia bytu je veľkorysá na úložný priestor.
Vstupná hala je priestranná, vyriešená v súčasnosti policovým systémom na odkladanie vecí.
Kuchyňa je pocitovo oddelená od hlavnej izby s tým, že v kuchyni je vlastný plynový kotol k bytu.
Celým priestorom bytu sa môžete ešte pred osobnou obhliadkou prejsť prostredníctvom 3D prezentácie, ktorú nájdete na tomto linku:
https://my.matterport.com/show/?m=yuHP71t9fp4

Výmera bytu je 29,7 m2, čo je ideálne ako štartovný bytík, alebo byt s investičným zámerom.

Lokalita, v ktorej Vám danú nehnuteľnosť ponúkame je medzi obyvateľmi Dlhých dielov veľmi obľúbená nakoľko ide o začiatok tejto mestskej časti. Ste na skok v dopravnom uzle Karlovej Vsi, odkiaľ je výborná dostupnosť či do centra mesta, alebo na diaľničný obchvat (všetky smery SK, CZ, AT, HU). Vybavenosť obchodmi v pešom dosahu je tak isto výborná ( supermarkety, potravinové reťazce, reštauračné zariadenia, kaderníctva..).
Stačí sa už len odhodlať a kontaktovať nás za účelom dohodnutia osobného stretnutia - nakoľko aj naša kancelária je na skok od tejto nehnuteľnosti, v obhliadkach sme veľmi flexibilní.. :)

Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane provízie RK, právneho servisu a poplatkov za prepis na katastri nehnuteľností.

Ak sa Vám táto nehnuteľnosť páči, ale necítite istotu z hľadiska financovania a podmienok bánk v súčasnosti - je Vám samozrejme k dispozícii náš špičkový finančný poradca, s ktorým bez pochýb dotiahneme kúpu nehnuteľnosti do šťastného konca. :)

Budem sa tešiť na spoločnú obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie