BOSEN | Zariadený 3 izbový byt s garážou, Koliba - Tupého, 104 m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
1 400 €/mesiac
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Realitný maklér:
+421 911 818 181
Mgr. Ivana Sovová
sovova@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na prenájom zariadený 3 izbový byt na Tupého ulici – Koliba s dvoma garážovými státiami.

BYT: Výmera bytu je 103,58 m2 z čoho má balkón 4,5 m2. Byt sa nachádza v novostavbe z roku 2007 s výťahom - 2./5. poschodie.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň so vstupom do kúpeľne s klasickou vaňou aj sprchovým kútom a samostatnej toalety. Z predsiene sa ďalej dostanete do kuchyne a jedálenskej časti spojenej s obývacou izbou, odkiaľ je výstup na priestranný balkón s nádherným výhľadom na Bratislavu. Z kuchyne a obývacej časti sa vstupuje cez chodbu do spálne o výmere 19,55 m2 a (detskej) izby o výmere 10,38 m2. V byte je taktiež komora.

ZARIADENIE: Nadštandardný byt sa prenajíma kompletne ZARIADENÝ. Vo vstupnej chodbe je vstavaná skriňa, ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru. K dispozícii je práčka so sušičkou, sedacia súprava, stolík na televízor, konferenčný stolík, TV a internet od UPC, jedálenský stôl so stoličkami, knižnica, manželská posteľ, skriňa, rozkladacia posteľ a nábytok, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou/ vinotéka v komore, prenosná klimatizácia. Byt je vybavený exteriérovými žalúziami. Na balkóne je záhradné sedenie.

PARKOVANIE: V cene prenájmu sú dve garážové státia na prízemí bytového domu s diaľkovým ovládaním brány, ktoré môžu slúžiť aj ako pivnica a dodatočný odkladací priestor.

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa sa nachádza v zabezpečenom komplexe. Doménou bytového domu je upravený park s detským ihriskom. Lokalita je tichá a zabezpečuje komfortné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta.

Cena: 1.100 €/mesiac nájom byt a garáž + 300 € energie

Domáce zvieratá nie sú povolené.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=jqGv1PoG9Nt

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti..

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie