Predaj domu 200 m2, Poluvsie

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: rodinný dom
Okres: Prievidza
Obec: Poluvsie
Realitný maklér:
Miroslava Grosová
0903 747 142

Rezervované !!! Ponúkame Vám na predaj 6-izbový, samostatne stojaci dvojpodlažný rodinný dom riešený ako dvojgeneračný (podlahová plocha cca 200 m2) so samostatnou dvojgarážou, hospodárskou budovou a priestrannou záhradou ( 580 m2) vhodnou na aktívny relax.

Celková plocha parcely: 799 m2
Záhrada : 580 m2
Zastavaná plocha RD: 120 m2
Zastavaná plocha príslušenstva: 100 m2

POPIS RODINNÉHO DOMU A JEHO TECHNICKÝ STAV
Samostatne stojaci dvojpodlažný dom s rovnou strechou bol postavený a skolaudovaný v roku 1978, prešiel výmenou okien za plastové, vchodových dverí za bezpečnostné, ostatné je v pôvodnom stave.
Betónové základy sú odizolované. Pôvodné múry sú z pórobetónu hr. 40 cm, dom je nezateplený.
Strecha je pokrytá pozinkovaným plechom.
Podlahy v obytných miestnostiach sú plávajúce, ostatné betónové s PVC krytinou, alebo kobercom.

Dom je napojený na elektrinu 220 V aj 380 V, rozvody sú pôvodné.
Na pozemku je vlastná studňa na zavlažovanie záhrady a tiež prípojka na verejný vodovod. Odvod splaškov je riešený do 13 m3 žumpy.
Kúrenie v dome je riešené radiátormi, zdrojom tepla je buď kotol na pevné palivo v suteréne, alebo plynový kotol na I.NP.
Ohrev vody je v bojleri (buď plynový ohrev, alebo prepoj na kotol na pevné palivo.)

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU
Dom je riešený ako dvojgeneračný.
Na prízemie je vstup z dvoch strán – hlavný vstup od ulice nás schodami dostane do chodby, z ktorej sa vchádza do obývačky spojenej s kuchyňou a spálňou, a do kotolne. Zo zadnej strany záhrady vstúpime do zádveria, odkiaľ sa dostaneme do detskej izby, kúpeľne so sprchovým kútom, toaletou a práčovne. Pod schodami je ešte úložný priestor s regálmi.
Na poschodie vyjdeme priestranným schodiskom, kde nás privítajú - kuchyňa so špajzou, kúpeľňa s vaňou a toaletou a tri samostatné izby – detská izba orientovaná do záhrady, spálňa so vstavanými skriňani a balkónom a priestranná obývačka s krbom a východom na balkón.
V roku 2002 boli skolaudované (už skôr postavené stavby) – samostatná dvojgaráž a hospodárska budova – dielňa. Postavené sú z pórobetónových tvárnic, plochá strecha je pokrytá pozinkovaným plechom.
A čo k domu nesmie chýbať? Záhrada! Táto je rozdelená na úžitkovú časť pre pestovanie zeleniny a ovocia a oddychovú – s dreveným altánkom a záhradným grilom, kde si v tieni radi oddýchnete v teplých letných dňoch.
Obec Poluvsie je obľúbená lokalite pre jej ticho a blízkosť okolitej prírody, rýchle napojenie na hlavný ťah Prievidza – Martin. Má okolo 600 obyvateľov a základnú občiansku vybavenosť.
Zaujala Vás táto ponuka? Pomôžeme Vám tak splniť si sen o Vašom novom domove?
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, kolky a vklad na kataster, bezplatné hypotekárne poradenstvo a popredajný servis – prepis energií.

V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku neváhajte kontaktovať makléra ponuky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie