Predaj bytu (2 izbový) 47 m2, Bratislava - Petržalka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
159 990 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 47 m²
Realitný maklér:
Tatiana Urbancová
0911 104 429

NA PREDAJ moderný 2izb byt prerobený s 2-Garsónky v blízkosti Námestia Hraničiarov a nádherného parku pri Chorvátskom ramene Dunaja, Gessayova ulica.

Byt sa nachádza na 6.p./12., orientácia bytu je na východ, vstup do bytu je prakticky bezbariérový, 2x výťah, pivnica na poschodí.

Výmera bytu je 35,82m2 plus pivnica 1,60m2 plus 2x lodžia ( každá má výmeru cca 5m2), vstup do lodžie zo spálne aj z obývačky spojenej s kuchyňou. Spálňa je priestranná, má výmeru 13,16m2 a obývačka s kuchynským kútom má výmeru 15,70m2. K bytu prislúcha pivničná kobka z OSB dosiek, ktorá je na podlaží prislúchajúcemu k bytu, čo je veľmi praktické, odkúpený i podiel na zastavanom pozemku.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii: nová elektrika, rozvody vody, stúpačky, nové omietky a stierky, sadrokartónový strop v celom byte, kompletná rekonštrukcia kúpeľne, veľmi vkusná samostatne stojaca vaňa, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, kúpeľňa má posuvné dvere, vstavaná skriňa v predsieni, kuchynská linka Decodom vyhotovená na mieru, vrátane zabudovaných spotrebičov (elektrická varná doska, digestor, umývačka riadu), klimatizácia v obidvoch izbách, v lodžiách je predpríprava na osvetlenie, zásuvky elektriky a internetu.

Zariadenie bytu: byt sa predáva bez zariadenia, zostáva KL so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, digestor, umývačka riadu) a chladnička s mrazničkou.
Iné: domáci telefón, UPC – káblová televízia, kabeláž internetu je v stene, zásuvka v obývacej izbe.

Mesačné náklady: cca 122,- eur na 1 osobu (z toho je FO 38,25 eur) plus elektrika (cca 30,- eur).

Správca bytového domu: Bytové družstvo Petržalka, Budatínska 1, Bratislava.

Pôdorys bytu nájdete medzi fotografiami inzerátu.

Stav bytového domu: zateplený, nové brány na čip, nové schránky, spoločné priestory sú vymaľované a nanovo vydláždené, plastové okná v spoločných priestoroch, nové výťahy (osobný i nákladný), nové stúpačky.

Občianska vybavenosť: pekáreň, materská škôlka pri dome, autobusová zastávka cca 100m (68, 83,92,95,96, 192 a nočný spoj 99), DK Zrkadlový háj cca 200m, cca 350m Kaufland, cca 350m mŕtve rameno Dunaja so športovými prvkami pre deti i dospelých, cca 400m Petržalská električka, v pešej blízkosti základná umelecká škola, centrum voľného času atď.

Tešíme sa na obhliadku.

Radi Vám pomôžeme aj s hypotékou.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie