Predaj bytu (3 izbový) 67 m2, Bratislava - Staré Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
256 900 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 67 m²
Realitný maklér:
Mário Fliega
0949 828 231

RE/MAX ponúka na predaj jedinečný luxusný, vkusne zariadený a vynovený 3-izbový byt na Záhrebskej ulici, v mestskej časti Bratislava Staré Mesto - BA I. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s výbornou dostupnosťou do ktorejkoľvek časti Bratislavy.

BYT
ulica ZÁHREBSKÁ ( Staré Mesto – BA I )
Byt: 3-izbový
Plocha bytu: 69,26m2 (67,06m2 byt + 2,2m2 pivnica)
Podlažie: 2/5
Výťah
PARKOVANIE: pre obyvateľov Starého mesta je zabezpečené formou rezidenčného parkovania
Konštrukcia domu: Tehla
Stav bytu: VYNOVENÝ A ZARIADENÝ v r. 2023

Popis

Vstupná priestranná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spáľňa, izba, kúpeľňa, samostatné WC, pivnica

Tento krásny, jedinečný, príjemne a vkusne zariadený byt bol vynovený v roku 2023 a očarí Vás svojim veľkorysým priestorom a pokojnou atmosférou. V celom byte sú plastové okná so žalúziami. V kúpeľni a na samostatnom WC je kvalitná dlažba a veľkorozmerné obklady v imitácii mramoru. Kúpeľňa je predelená priečkou. V prvej časti sa nachádza umývadlo s praktickou závesnou skrinkou v bielo lesklom dekore. V druhej časti kúpeľne je vaňa a priestor s murovanou poličkou pripravený na práčku. Samostatné WC je závesné (zn.GEBERIT). V celom byte sú biele interiérové dvere so zárubňami a vstupné dvere sú bezpečnostné. Na priestrannej chodbe, v kúpeľni a na WC je dlažba. V izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni je štýlová lesklá biela kuchynská linka s masívnou drevenou pracovnou doskou a so vstavanými spotrebičmi (el.rúra, elektrická varná doska, digestor). Predpríprava na vstavanú chladničku je vo vysokej skrini a je priamo súčasť kuchynskej zostavy. V byte sa nachádzajú nové svietidlá. Byt je príjemne a štýlovo zariadený. Veľkou výhodou bytu je jeho poloha vo vyhľadávanej lokalite Starého mesta s výbornou dostupnosťou do ktorejkoľvek časti Bratislavy. Byt je orientovaný do tichého dvora vnútrobloku a dve izby sú orientované do menej rušnej ulice. V okolí sa nachádza dostatok zelene a parky s oddychovými zónami.

DOM (tehla)

Slušný a čistý vchod
Výťah
PARKOVANIE je pre obyvateľov zabezpečené rezidenčným parkovaním


VYBAVENOSŤ/OKOLIE

Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a príjemným prostredím: škôlky, školy, obchody, kaviarne, parky, nákupné centrá, centrum mesta, detské ihrisko, MHD…


TENTO PRÍJEMNÝ A VKUSNE ZARIADENÝ 3-IZBOVÝ BYT MÁ HODNOTU

256 900 EUR vrátane kompletných právnych služieb (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad)

pre viac informácií volajte na číslo makléra

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie