Predaj bytu (2 izbový) 54 m2, Bratislava - Ružinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
195 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 54 m²
Realitný maklér:
Erik Michálek
0902430773

2 izb byt na Narcisovej ulici v blízkosti parku Andreja Hlinku
RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt s balkónom aj lodžiou v obľúbenej lokalite Ružinova pri parku Andreja Hlinku.

Presná adresa: Narcisová 10, katastrálne územie: Ružinov.

BYT:
Rozloha bytu 53,69 m2, pivnica 2,00 m2, balkón 1,7 m2, lodžia 4, 00m2.
Nachádza sa na 5. poschodí z deviatich s novým výťahom, balkónom a lodžiou.
Tento byt sa nachádza v bytovom dome postavenom v roku 1965. Byt prešiel takmer kompletnou rekonštrukciou, okrem kuchyne v roku 2021. V kúpeľni je vstavaný sprchový kút. K výbave bytu patrí aj množstvo úložného priestoru a to konkrétne vstavané skrine na chodbe a v spálni. Vstup na lodžiu je možný zo spálne a na balkón z kuchyne.
Aktuálny predpis mesačných záloh u správcu (ITAM s.r.o.) na dve osoby je 161, 7 € - byt mesačne vrátane fondu opráv + elektrina 27€ + plyn 5€.
Byt je orientovaný na východ k Papraďovej ulici. Vzhľadom na to, že je vzdialený od hlavnej cesty ponúka novému majiteľovi perfektný pokoj pre home office.

DOM:
Deväť poschodový bytový dom bol skolaudovaný v roku 1965, udržiavané spoločné priestory - zateplený. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v roku 2013 - vnútorné priestory, schodisko, strecha, dvere, výťah, stupačky.

LOKALITA:
Bytový dom je situovaný v tichej a vyhľadávanej časti Ružinova s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou. V blízkom okolí sú nákupné centrá, školy, električkové a autobusové spojenie.​

Park Andreja hlinku bol dokončený v roku 1978 architektom Ferdinandom Milučkým. Napriek tomu, že bol park pôvodne dedikovaný Karolovi Šmidkemu a jeho nadživotná socha od Vojtecha Remeňa dodnes stojí v parku, v celkovom koncept nepôsobí dominantne. Ústrednú vizuálnu aj priestorovú rolu tu zohráva plastické premodelovanie krajiny artikulované jasnými líniami betónových múrikov a dve fontány. Závojovú fontánu architekt navrhol v spolupráci s Jozefom Vachálkom a plní aj funkciu hudobného pavilónu parkovej promenády. Druhá vejárová fontána, na ktorej návrhu sa podieľala aj Júlia Kunovská a Ladislav Mandíček, tvorí vstupný objekt parku. Architekt v projekte parku rozvinul programové koncepcie z predchádzajúcich krajinárskych prác, či už priamo v okrsku Trávniky, alebo na urnovom háji bratislavského Krematória. Harmonické komponovanie základných geometrických tvarov, kontrast priamky a krivky či rovnej a zaoblenej plochy, spolu vytvárajú výnimočné dielo, ktoré patrí k vrcholom modernej krajinárskej architektúry na Slovensku.

CENA:

Byt
209 900,-​€

vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie RE/​MAX s garanciou kvality ISO 17024.​

ODPORÚČAM OBHLIADKU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie