Dva domy s bazénom a 14 árovým pozemkom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
398 000 €
Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Iveta Farkašovská
farkasovska-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Pozrite si videoobhliadku 3 ročnej novostavby samostatne stojaceho 4i rodinného domu na 14 árovom pozemku nachádzajúceho sa len 25 minút od Bratislavy a 15 minút od Trnavy v obci Voderady, ktorý ponúkame na predaj.
https://www.youtube.com/watch?v=dhDtZliPzCg
Jednopodlažný murovaný dom so zastavanou plochou 156m2 a nadštandardnou obytnou plochou 126m2 ponúka priestor na život aj na kvalitný oddych.
Hlavný dom je dispozične riešený vstupnou halou, veľkou obývačkou krásne prepojenou prostredníctvom prestrešenej terasy s exteriérom. Dom má ďalej 3 samostatné spálne ( v rodičovskej je veľký walk-in šatník), kuchyňu s komorou, kúpeľňu s vaňou aj sprchovacím kútom, 2x samostatnú toaletu (jedna z nich je prepojená s práčovňou a ďalším výstupom z domu), technickú miestnosť a ponúka variabilitu aj pre náročného klienta. 
Nízkoenergetický dom je postavený z kvalitných trvácich materiálov v nadčasovom dizajne.
Dom je plne klimatizovaný (každá miestnosť), má rekuperáciu, podlahové kúrenie s individuálnou reguláciou v miestnostiach.
Na upravenom pozemku sa nachádza ďalšia murovaná stavba - hosťovský dom s výmerou 30m2, ktorý je tiež klimatizovaný, so samostatnou kúpeľňou (sprchovací kút + toaleta) a môže slúžiť ako bývanie pre rodiča, pre návštevu, alebo kancelária či ateliér.
Oba domy majú drevenú prístavbu, kde je množstvo dodatočného úložného priestoru.
Ďalšia stavba na pozemku je drevostavba záhradného domčeka s výmerou 15m2, ktorý je dispozične rozdelený na dve miestnosti, slúžiace ako sklady a zároveň je celý podpivničený.
Na pozemku sa nachádza aj drevený prístrešok (35m2) s letnou kuchyňou, oddychovou zónou a samostatnou toaletou, ktoré tvoria zázemie pre luxusný bezúdržbový bazén 3x8m so slanou vodou a polykarbonátovým prekrytím.
Záhrada je účelne rozdelená na úžitkovú zónu, okrasné zóny a bezúdržbový trávnik.
Celá nehnuteľnosť je realizovaná tak, aby poskytovala zázemie a pocit domova bez nutnosti stráviť jej udržiavaním celé hodiny. Plneautomatická závlaha s meteo senzorom a robotická kosačka sa postará o zeleň. Automatický dávkovač pH a salinátor, robotický bazénový vysávač, ohrev alebo chladenie sa postará o komfort pri kúpaní. Rekuperácia Komfovent, klimatizácia Daikin, podlahové odporové elektrické kúrenie, kamerový systém Dahua, celý pozemok pokrytý wifi signálom, elektrické bočné markízy na prístrešku a terase, 2 elektricky otvárané brány na pozemok, profesionálna čistička vody s osmózou sa postarajú o Váš komfort v oboch domoch.
Priestor v exteriéri je ohraničený dreveným plotom z termoborovice natretej prírodným olejom a poskytuje tiež veľké bezpečné detské ihrisko, drevenú hojdačku pre dospelých, borovicový hájik aj úžitkovú záhradu s vyvýšenými záhonmi, rodiacimi ovocnými stromami, viničom.
Stavby boli kolaudované v 10/2020. Sú napojene na všetky IS (elektrika, obecný vodovod, obecná kanalizácia, optika + vlastná studňa).  Pozemok poskytuje priestor pre pohodlné parkovanie troch áut.
Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej pokojnej časti obce s už ukončenou výstavbou, celé okolie tvoria novostavby. Nie sú potrebné žiadne ďalšie investície. Dom sa predáva vrátanie všetkého vstavaného zariadenia a vstavaných spotrebičov. Stačí sa skutočne iba nasťahovať.
Obec Voderady poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť ako do hlavného mesta, tak aj do krajského mesta Trnava. 
V prípade, ak Vás zaujímajú ďalšie informácie, pôdorys, či iné, prípadne si chcete dohodnúť obhliadku, kontaktujte makléra.
Cena tejto nehnuteľnosti je 398.000 Eur, k cene bude pripočítaný servis realitnej kancelárie, dohoda možná. Nehnuteľnosť je kúpou voľná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie