Predaj bytu (4 izbový) 103 m2, Lučenec

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
130 000 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Plocha: 103 m²
Realitný maklér:
Gabriela Zaušková
+421 908 106 828

Máte prírastok v rodine ? Potrebovali by ste pár štvorcov navyše pre svoje pohodlnejšie bývanie?Ku všetkému nemáte čas na práce spojené s jeho prerábaním? V takom prípade máme pre Vás skvelú ponuku.

Realitná kancelária Re/MAX ponúka na predaj 4-izbový byt s rozlohou až 101m2 v blízkosti centra mesta Lučenec. Ponúkaný byt sa nachádza na 4. poschodí panelového bytového domu s výťahom. Byt v roku 2020 prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá je veľmi praktická, vkusná a moderná. Majitelia si na nej naozaj dali záležať. Použité materiály sú kvalitné a nadčasové. Byt má vynikajúcu polohu, všetky inštitúcie sú na dohľad, škôlka , škola , pošta, nemocnica , lekáreň, do fitka máte na skok a do obchodu môžete zbehnúť aj v papučiach. Napriek tomu je tu ticho a v okolí je veľa zelene . Maminky s bábätkami majú možnosť dlhej prechádzky v neďalekom parku alebo v okolí priehrady, no blízko to majú aj do centra na koláčik a kávičku. V neposlednom rade treba podotknúť, že v tomto vchode budete mať. výborných susedov, čo tiež vo veľkej miere prispieva ku kvalite bývania.

Má to však menší háčik, byt bude dostupný vo februári 2024, majitelia však urobia všetko preto aby to bolo aj skôr.

Tak si to zhrňme ešte raz:
- 4-izbový byt s balkónom
- 4 poschodie
- Rozloha 101m2
- Pivnica 2m2
- Kompletná rekonštrukcia bytu
- Rekonštrukcia panelového domu
- Nízke náklady

Dispozícia bytu: vstupná chodba 7,30m2, z chodby vstup do: samostatnej kúpeľňe s oknom 8,30m2,samostatné WC ,obývacej izby 20,50m2 s balkónom, detskej izby 16m2, spálňa 12,60 m2 so šatníkom 4,10m2 , ktorá je so vstupnou chodbou prepojená chodbou 1,80m2,vstup do kuchyne 16m2 a z kuchyne vchod do ďalšej izby 12m2, ktorá sa dá využiť ako ďalšia detská izba alebo pracovňa.

Vybavenie bytu: bezpečnostné dvere, plávajúca podlaha, keramická dlažba, kúpeľňa so sprchovým kútom , samostatné WC, kuchynská linka na mieru so spotrebičmi vyššej triedy, šatník na mieru.

Parkovanie : v okolí bytového domu , možnosť zakúpenia vlastného parkovacieho miesta , za poplatok

Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma a rezervujte si čas na obhliadku.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: – províziu realitnej kancelárie RE/MAX – prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) – správny poplatok za vklad vlastníckeho práva – poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve – sprostredkovanie hypotekárneho úveru – protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie