IBA u NÁS! Stavebný pozemok v Trenčianskych Tepliciach

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
60.000,- €
Realitný maklér:
+421903400425
Andrea Kotlebová
kotlebova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka slnečný stavebný pozemok s nádhernými výhľadmi v Trenčianskych Tepliciach. Ak ste milovníkom prírody, máte radi svoje súkromie, ale chcete mať na dosah kompletnú občiansku vybavenosť, táto ponuka je určená pre Vás.
Rozmery pozemku sú šírka 46 m, dĺžka v kratšom bode 52 m a dlhšom 77 m a celková výmera je 3070 m2. Pozemok je zaradený v územnom pláne mesta a je určený na výstavbu rodinných domov. Pri pozemku sa nachádza stĺp elektrického vedenia a studňa. Pozemok je orientovaný juhozápadne s romantickými výhľadmi. K pozemku vedú 2 prístupové cesty spevnené štrkom.
Pozemok je svahovitý a aktuálne vedený ako záhrada nachádzajúca sa v záhradkárskej oblasti s ovocnými stromami, trávnatými plochami. Veľkou výhodou je, že pozemok je možné rozdeliť na 3 samostatné stavebné parcely o rozlohe cca 1000 m2, ktoré je možnosť predať aj samostatne.
Trenčianske Teplice sú miestom liečivých prameňov, relaxu tela a mysle, romantických prechádzok a krásnej prírody, vďaka čomu patria k najznámejším kúpeľom v strednej Európe. V Trenčianskych Tepliciach nájdete celoročne aj bohatý kultúrny program, samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť. Krajské mesto Trenčín je vzdialené približne 13 km a diaľnica D1 10 km.
Dohoda na cene možná pri rýchlom jednaní.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie