RADO | Stavebný pozemok v objatí prírody 1667m2, Stará Turá

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
69.000,- €
Realitný maklér:
+421948103990
Bc. Natália Príbelová
pribelova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľkorysý Stavebný pozemok o rozlohe 1667m2 v obci Stará Turá časť Trávniky. Pozemok je mierne svahovitý. Na pozemku je dotiahnutá elektrina a vodu je treba doriešiť formou studne, ktorú treba vykopať. Vodovod je momentálne, zo strany obce, v stave riešenia.
Prístupová cesta je asfaltová, no časť cesty, ktorá je vedená priamo k pozemku je upravená panelovými doskami. Autom sa bez problémov dostanete až k pozemku, no ak máte o niečo väčšie auto, odporúčam ho zaparkovať, momentálne, 30m od pozemku, resp. kúsok nad pozemkom. Odporúčam vidieť.
Pozemok sa skladá z dvoch samostatných parciel. Rozmery oboch spolu sú 26m(severná strana)x59mx31m(južná strana). Každá parcela má približne 825m2 + podiel na ceste.
Pozemok sa nachádza vo veľmi kľudnom a príjemnom prostredí. Okolie je z časti mierne zastavané rodinnými domami a chatami. Táto lokalita je ideálna pre každého, kto chce bývať v prírode blízko lesa, no zároveň nie úplne na samote. Pozemok je posadený na východnú stranu, a tak môžete každé ráno začať perfektný deň so šálkou horúcej kávy pri dych berúcom východe slnka. :) Ideálny priestor pre život spojený s prírodou.
Pozemok je vhodný aj ako skvelá investičná príležitosť. Je dostatočné veľký a prístupný na postavenie aj 3 menších rodinných domov, prípadne víkendových chát.
Od pozemku sa do centra Stará Turá dostanete autom do 5minút.
Zaujímavosti:
Okolie je bohaté na turistiku aj s rodinou. Vodná nádrž Dubník je vzdialená asi 2 km od mesta Stará Turá. Je postavená v malebnom údolí na toku potoka Kostelník. Blízko nej sa nachádza aj Štúrova skala. Ide o prírodný úkaz, bralo, ktoré sa vypína zo zalesneného svahu. Pre väčších športovcov je k dispozícií krytá plaváreň priamo v Starej Turej, alebo pre nadšencov zimného športu je tu lyžiarske stredisko Veľká Javorina, ktorá sa nachádza neďaleko obce Stará Turá pri tzv. Holubyho chate. Štyri zjazdovky poskytujú možnosti tak začínajúcim, ako aj pokročilým lyžiarom.
V širšom okolí môžete navštíviť napríklad pamätník na vrchu Roh či pre tých najmenších Minifarmu a botanickú záhradu v Lubine. Nemôžeme vynechať ani unikátny Čachtický hrad, vzdialený asi 7km.
Cena pozemku je: 69 000,-eur
Viac fotiek na: www.radoreality.sk
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie