Predaj domu 110 m2, Oľdza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
199 999 €
Realitný maklér:
Monika Rosinová
0908 666 342

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj tehlovú novostavbu 3_izbového rodinného domu v novo vybudovanej bezpečnej štvrti v obci Oľdza.

Rodinný dom je rožný a je súčasťou radovej zástavby v tichej lokalite mimo rušnej komunikácie .

Kolaudácia : 2020
Zastavaná plocha : 77m2
Úžitková plocha: 110m2
Plocha záhrady: 302m2
Záhradný domček: 25m2
Parkovanie : pre 2x automobily

Tento dom je skutočnou lahôdkou pre tých , ktorí hľadajú moderné a štýlové bývanie . Jeho dizajnové prvky a nábytok sú dominantou celej nehnuteľnosti. Vstupujúc do domu okamžite pocítite príjemnú atmosféru a eleganciu. Priestor je dômyselne rozdelený na obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenským priestorom, dve spálne ,kúpeľňu s veľkým sprchovým kútom, ako bonus je praktická komora.

Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený tak ako na fotkách.

Jednou s veľkých výhod tohto domu je aj jeho pozemok. Tým , že je rožný ponúka dostatok miesta na relaxáciu a oddych a zároveň poskytuje väčšie súkromie , keďže susedí iba s jedným susedom. Za výhodu považujem aj vstup cez samostatnú bráničku.

Na pozemku sa nachádza aj nová prístavba , ktorá môže slúžiť ako záhradný domček, letná kuchynka , priestor na podnikanie , alebo jednoducho priestor na sklad. Prístavba je napojená na elektrinu so samostatnou poistnou skriňou, čo umožňuje využívanie rôznych elektr. spotrebičov. Súčasťou domčeka je aj druhá terasa, kde si môžete užívať voľný čas a neodmysliteľné grilovačky s priateľmi.

Technický pomocníci:

Moderné spotrebiče je práčka , sušička, zabudovaná chladnička, umývačka riadu , zabudovaná mikrovlnka rúra aj trúba ,plynová varná platňa.

Obývacia izba je plne klimatizovaná a kúrenie je podlahové regulované plynovým kotlom, ktorý zabezpečuje aj ohrev TÚV.

Celé okolie domu je zabezpečené kamerovým systémom ovládaný aplikáciou , v interiéri domu sa nachádza alarm, čo zaručuje bezpečnosť vo vašej neprítomnosti.

IS: elektrina, plyn, kanalizácia , voda s vlastnej studne s filtrom

Priaznivé mesačné náklady: 140eur/mesačne

Oľdza je tichá obec v príjemnom prostredí, ktorá sa nachádza v priaznivej blízkosti Bratislavy (20 km), Dunajskej Stredy (20 km) aj Senca (17 km). Dopravné spojenie zabezpečuje obchvat R7 vzdialený len 10 minút od obce a regionálna autobusová linka. Priamo v obci sa nachádza súkromná detská škôlka, ihrisko, posilňovňa a stavebniny. Na rekreáciu a rybolov môžu obyvatelia obce využívať aj rybník s udržiavaným okolím.

Ak Vás táto očarujúca nehnuteľnosť zaujala neváhajte ma kontaktovať , kľudne aj cez víkend. Teším sa na stretnutie s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie