Meštiansky dom v centre s výnimočným potenciálom. Banská Štiavnica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
426 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Banská Štiavnica
Obec: Banská Štiavnica
Plocha: 260 m²
Plocha pozemku: 326 m²
Realitný maklér:


Popis
Priestranný meštiansky dom s podmanivým Štiavnickým charakterom je výhodne situovaný priamo na hlavnej tepne historického centra mesta. Objekt je vo výbornej kondícii, po rekonštrukcii v roku 2012, jeho úžitková plocha je približne 260 m2. Dom sa skladá z dvoch samostatných, plnohodnotne užívateľných priestorov.
Priamo od ulice je orientovaný obchod o výmere 60 m2, s vlastným zázemím a veľkoformátovým okenným výkladom.
Na prízemí nájdete aj samostatný vchod s komunikačnou chodbou, schodiskom a technickou miestnosťou / kotolňou. Schodisko Vás dovedie do veľkorysého trojizbového bytu v barokovo klasickej prestavbe na prvom nadzemnom podlaží o rozlohe 90 m2: obývacia izba, dve spálne, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa a špajza. Z centrálnej vstupnej predsiene vstupujeme aj do tajnej záhrady.
Dvojposchodový krov s vstupom zo zadnej časti záhrady o úžitkovej ploche približne 90 m2, otvára nové možnosti na realizáciu a vytvorenie ďalšieho bytového priestoru. Na liste vlastníctva objekt figuruje ako rodinný dom.
Nehnuteľnosť má niekoľko kachľových a liatinových pecí na drevo na zútulnenie zimných večerov, primárne je však vykurovaná plynom z radiátorov. Súčasťou predaja je aj pekná terasovitá záhrada s početnými možnosťami na kultiváciu.
Vďaka svojej centrálnych orientácií sú všetky destinácie Banskej Štiavnice dosiahnuteľné v okamihu. Pätnásť minút chôdze od domu sa nachádza najkrajší tajch v Štiavnických vrchoch a ďalej mnoho iných rekreačných príležitostí: Klinger, Vindšachta, Bakomi, Evička, Richnavské a Počúvadlo. Ďalej rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie