Veľký 7-izbový rodinný dom + 852m2 pozemok, Svinná

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
219.900,- € možnosť HÚ
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Svinná
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľký štýlový rodinný dom s úžitkovou plochou približne 330m2 v obci Svinná. Postavený bol v roku 2005 na pozemku s rozlohou 852m2. Dom má 7 izieb, 2 kuchyne, 2 kúpeľne s WC, jednu samostatnú kúpeľňu a ďalšie 2 samostatné WC. Celkovo tak máte k dispozícii 2 sprchové kúty, jednu obrovskú vaňu a 4 záchody. Dom sa dá rozdeliť na dve alebo aj 3 samostatné bytové jednotky. Polovica domu je podpivničená. Súčasťou pivničných priestorov je aj garáž pre 2 autá, motorku, 4-kolku a množstvo náradia. Vedľa domu sú postavené ešte dve samostatné garáže a za domom altánok s kuchynskou linkou.
Dom je vhodný na bývanie pre veľkú rodinu, je vhodný ako dvojgeneračný dom (ak sa máte radi so svokrovcami) alebo je priam ideálny na bývanie a podnikanie zároveň. V dome si viem predstaviť súkromnú škôlku, domov dôchodcov, pekáreň, výrobné priestory, kaderníctvo, reštauráciu, krčmu alebo akúkoľvek inú bežnú predajňu tovaru a služieb. Pri troche predstavivosti ho môže vziať do parády developer a prerobiť ho na 3 byty a na priľahlom pozemku postaviť ďalšie 3 byty. Pri takomto dome sa skutočne fantázii medze nekladú.
Dispozične dom pozostáva z veľa miestností. Preto radšej odporúčam prejsť si 3D prehliadku v priloženom linku nižšie, aby sme v texte náhodou nezablúdili. Azda vypichnem len, že dom má dva samostatné hlavné vstupy, jeden zadný vchod, dva vstupy cez garáž, dve schodiská na poschodie a jeden štvorcový otvor v strope, kde by sa dalo spraviť tretie schodisko, alebo výťah (podľa Vašich zámerov). Štvorcový otvor je momentálne prekrytý sklom s nosnosťou 2 tony.
Dom je pripojený na elektrickú energiu, obecný vodovod a plyn. Odpad je zvedený do žumpy. O vykurovanie domu sa stará nový plynový kotol BOSCH a na ohrev vody slúži bojler taktiež od BOSCHu.
V okolí domu je kompletná občianska vybavenosť. V chotári obce Svinná nájdete základnú školu, základnú umeleckú školu, škôlku, potraviny COOP Jednota aj s bačom a honelníkom, ďalšie menšie potraviny, mäsiarstvo, Slovenskú Poštu, zdravotné stredisko, lekáreň, centrum sociálnych služieb, kaderníctvo, pizzériu, pohostinstvo a v neposlednom rade aj pálenicu. Ak by ste predsalen potrebovali iné služby alebo tovary, do Bánoviec nad Bebravou sa dostanete za 10 minút a do Trenčína za 15.
3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=cgTuriHBmg5
Cena domu je 219.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie