Stavebný pozemok v super lokalite, Slnečné stráne - Banská Bystrica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
99.900,- €
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj slnečný stavebný pozemok s rozlohou 808m2 v krajskom meste Banská Bystrica. Pozemok s asfaltovou prístupovou cestou sa nachádza v lukratívnej lokalite Slnečné stráne. V blízkosti pozemku sa nachádza mestský vodovod, elektrická energia a kanalizácia splašková aj dažďová. Popri pozemku je vedený aj optický internet.
Pozemok sa nachádza v miernom svahu, čo ponúka zaujímavé možnosti architektonického riešenia domu. Pozemok má zaujímavý tvar a jeho rozmery sú približne 38 x 22 metrov. Momentálne prebieha územno-plánovacie rozhodnutie. V UPI je pozemok určený na výstavbu rodinných domov s 2 nadzemnými podlažiami. Na niektorých okolitých pozemkoch sa výstavba rodinných domov už realizuje.
V okolí pozemku sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako sú základné a stredné školy, Univerzita M. Bela, škôlky, nemocnica, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, rôzne obchody, a mnoho iného. Plánuje sa tiež vytvorenie zastávky MHD, ktorá bude vzdialená približne 100m od pozemku. Obrovské množstvo prírodných krás a turistických chodníkov v okolí Banskej Bystrice snáď ani netreba spomínať. Ak milujete prírodu a kľud, no civiizáciu chcete mať na dosah, tento pozemok je ako stvorený pre Vás.
Cena pozemku je 99.900,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie