Predaj domu 154 m2, Vydrany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
199 000 €
Realitný maklér:
Jaroslav Čáp
+421 911 779 776

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka na predaj exkluzívny priestranný pozemok v obci Vydrany len 2km od Dunajskej Stredy. Pozemok o rozlohe 2445m2 je situovaný v atraktívnej lokalite na ktorom sa nachádzajú dva samostatné domy - novší a starší.

Novší dom o úžitkovej ploche 106m2 je postavený z ytongu so sedlovou strechou. Skladá sa z obývacej miestnosti s krbom, kuchyne s jedálňou, na poschodí s priestrannou spálňou o rozlohe 53m2 a kúpeľne s toaletou. Priestor je možné predeliť priečkou a získať tak ďalšiu miestnosť. Dom je klimatizovaný.

Starší dom je tvorený z dvoch častí - staršia časť je postavená z kvalitnej pálenej tehly a má rozlohu 99 m2. Je v pôvodnom stave, a je vhodný na rekonštrukciu alebo na zbúranie a postavenie nového rodinného domu. Nová časť, prístavba 86m2 slúži ako letná záhrada s možnosťou zobytnenia podkrovia a mohla by slúžiť ako hosťovský domček.

Pozemok (záhrada) je rovinatý a na ňom sa nachádzajú ovocné stromy a malý zariadený záhradný domček na prespanie. Na pozemku sa nachádza elektrina (220/380), obecná voda, studňa, vlastná žumpa a je predpripravená kanalizácia, internet, satelitná televízia.

Ak hľadáte priestranný pozemok s domami v krásnej lokalite, tak pozemok v obci Vydrany je ideálne miesto pre Vás. Pre viac informácií neváhajte kontaktovať realitnú kanceláriu RE/​MAX.

Obec Vydrany ponúka základnú občiansku vybavenosť, nájdete v nej potraviny, školu, škôlku a taktiež ponúka rýchle napojenie na rýchlostnú cestu R7 a D4, kde ste za 25min. v Bratislave.
Rodinné domy sa nachádzajú 2km od Dunajskej Stredy, kde nájdete široké množstvo obchodných reťazcov Lidl, Kaufland, Billa, Tesco, Nákupné centrum MAX atď. Vo voľnom čase tu v okolí nájdete cyklotrasy, vodný park Thermalpark, Malkia park, kino atď.
V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

UVEDENÁ CENA DOMU JE VSTUPNÁ HODNOTA PRE PREDAJNÝ PROCES FORMOU AUKCIE,
Predávajúci si vyhradzuje právo vybrať kupujúceho na základe jeho zvolených kritérií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie