Príjemný rodinný dom s možnosťou podnikania v blízkosti historického centra Banskej Štiavnice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
380 000 €
Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Bc. Silvia Kodaiová
kodaiova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na PREDAJ dvojposchodový rodinný dom s nádherným výhľadom do doliny, v tichom prostredí a len pár minút autom od historického centra Banskej Štiavnice.
Rodinný dom bol kompletne zrekonštruovaný a rozdelený na 3 bytové jednotky so zámerom prenajímania, pričom jeho veľkou výhodou sú dva vstupy z dvoch ulíc (ul. Karola Šmidkeho a Jozefa Horáka).  
Prvá bytová jednotka (v súčasnosti byt majiteľov) sa nachádza v hornej časti domu a disponuje vlastným vstupom, predsieňou, kúpeľňou so sprchovým kútom a WC, chodbou so schodiskom smerujúcim do technickej miestnosti, priestrannou kuchyňou s veľkým oknom orientovaným do záhrady, (z kuchyne je vstup do veľkej špajzy),  svetlou obývacou izbou a spálňou s prístupom na spoločný balkón a tiež hosťovskou izbou. Pred vstupom sa rozprestiera záhrada, na ktorej sa nachádza altánok so sedením a záhradným krbom.
Ďalšie dve bytové jednotky sa nachádzajú v dolnej časti domu a sú rozdelené na 1-izbový a 2-izbový apartmán. Každý z nich má vlastnú kuchyňu a kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Sú plne vybavené, pripravené k prenajímaniu. Majú vlastné vstupy a tiež zelenú terasu s výhľadom.
Celková výmera domu: cca 280m2.
Celková výmera pozemku: 1.273m2 (prístupný z dvoch ulíc).
Dom je napojený na všetky inžinierske siete (okrem plynu – prípojka na hranici pozemku). Bez tiarch.
Cena vrátane realitného a právneho servisu je 380.000 Eur.
Rodinný dom Vám radi predstavíme na nezáväznej obhliadke. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Banská Štiavnica je krásne historické banícke mesto, ktoré ponúka mnohé možnosti trávenie voľného času. Množstvo pamiatok, kaviarní a predovšetkým krásnej prírody Vás zaručene nadchne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie