Pozemok v obci Bádice v tichom peknom prostredí

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
65 000 €
Typ: stavebný pozemok
Okres:
Obec:
Plocha: 730 m²
Realitný maklér:


Popis
Pozemok v podhorskej obci Bádice má rozlohu 730m2 a je vzdialená od Nitry do 15minút autom. Obec je pod Tribečským pohorím, nepriechodná, kľudná s pekným lesným prostredím s približne 400 obyvateľmi. Pozemok je umiestnený v tichej lokalite medzi rodinnými domami no zároveň kúsok pod lesom. Lokalita nie je frekventovaná autami čo zaručuje kľudné, pokojné bývanie alebo relaxovanie.

Pozemok je vhodný pre rodinný domček, chatu, chalupu, záhradkárčenie, mobilný dom. Je široký 16m a dĺžku má 70m. Pred pozemkom sa nachádzajú všetky siete ako plyn, elektrika, voda, kanalizácia. Je čiastočne oplotený zpredu bránou a plotom a od suseda vyvýšeným betónovým plotom. Na pozemku je pár ovocných stromov rôzneho druhu.

Ak zatúžite po dobrom jedle neďaleko sa nachádza reštaurácia Elefant v Dolných Lefantovciach len 5minút autom. Plná občianska vybavenosť je v obci Výčapy -Opatovce tiež len pár minút od obce. Okolie je ideálne na turistiku, prechádzky, hubárčenie. Ak túžite po takomto pozemku v tichom prostredí s čerstvým vzduchom z lesov, práve ste ho našli.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie