4 izbový rodinný dom v príjemnom prostredí obce Smolenice na predaj.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
175 000 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Smolenice
Plocha: 91 m²
Plocha pozemku: 562 m²
Realitný maklér:


Popis
Podpivničený tehlový rodinný dom so štyrmi izbami postavený na 562 m2 pozemku s výhľadom na Karpaty alebo Smolenický zámok. Nehnuteľnosť pozostáva z dvoj podlažného domu s pivnicou a prístavby v záhrade, ktorá aktuálne slúži ako sklad. V priebehu 10-tich rokov prebehli na dome viaceré rekonštrukcie: vymenené plastové okná a dvere, zateplenie 15 cm polystyrénom vrátane prístavby, kompletná výmena rozvodov kúrenia aj výmena kotla na tuhe palivo, kotla na plyn a radiátorov, výmena odpadu a rozvodov vody v kúpeľni. Strecha prešla rekonštrukciou krytiny pred 15 rokmi spolu s latovaním. Pod časťou domu je pivnica v ktorej sa nachádza plynový kotol s bojlerom a kotol na tuhé palivo spolu s drevom. Pozemok má obdĺžnikový tvar s rozmermi 16 m šírka a 49 m dĺžka.

Dispozícia 1. NP : chodba, kuchyňa so špajzou, dve nepriechodné izby, kúpeľňa, vstup do pivnice, schodisko.
2. NP : schodisko, jedná priechodná izba, jedna nepriechodná izba a dve miestnosti slúžiace ako sklad s rôznymi možnosťami využitia.

IS: Dom je napojený na obecnú vodu a pozemok disponuje aj spoločnou studňou so susedom. Výborne riešenie kúrenia plynovým kotlom a aj kotlom na tuhe palivo takže vysoké ceny plynu vám nemusia robiť starosti. Odpad je napojený na kanalizáciu. Elektrika 220/380.

Občianska vybavenosť obce Smolenice : materská a základná škola, kino, pošta, banky, zdravotné stredisko, zverolekár, fitnes centrum, múzeum, potraviny, bary a reštaurácie. Ďalej je tu množstvo príležitostí na kultúrne vyžitie alebo turistiku napríklad Smolenický zámok , Hradisko Molpír, Hlbočianský prameň, Jaskyňa Driny, Havrania skala.
Vzdialenosť od miest Národná prírodná rezervácia - Záruby 10 km, Trnava 21 km, Senica 26 km, Pezinok 33 km, Bratislava 55 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie