Zachovalá chalupa v dedinke na juhu Slovenska

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
80 000 €
Typ: chalupa
Okres: Veľký Krtíš
Obec: Vinica
Plocha: 598 m²
Plocha pozemku: 1584 m²
Realitný maklér:


Popis
V exkluzívnom zastúpení, v nádhernom prostredí pod kopcami Krupinskej planiny, v strede bývalej Hontianskej župy, v obci Vinica, Vám ponúkame krásny, zachovalý dom, ako stvorený, na chalupárčenie.

Dispozične je riešený dvoma samostatnými vchodmi. Prvým vchodom sa dostaneme do menšej predsieni, odkiaľ môžeme pokračovať do troch priestranných izieb. Smerom do prava sa dostaneme do ďalšej izby, odkiaľ máme prístup do kúpeľne so špajzou a do kuchyne so špajzou. Druhý vchod je priamo z kuchyne na priestranný dvor, ktorému dominuje veľký orech. Za obytnou časťou je priestranná garáž. Za domom sa nachádza hospodárska budova s jednou izbou a kôlnička. Dom je z každej strany obkolesený dvorom a nachádza sa skoro na konci dediny, v kľudnom, tichom prostredí.

Obec Vinica sa rozprestiera v dolinke, zhruba na pól ceste medzi mestami Šahy a Slovenské Ďarmoty. Hrá významnú rolu v živote okolitých dedín, keďže disponuje veškerou občianskou vybavenosťou, ako napr. škôlka, ZŠ, pošta, hasičská stanica, polícia, lekár, rôzne obchody, atď. Najviac známa je kvôli vinárstvu. Vinárske chatky lemujúce okolité svahy, tvoria celý rok nádherný obraz pri príchode. Dedinka ponúka nekonečné možnosti jak aktívneho, tak pasívneho oddychu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie