Drevenica neďaleko lyžiarskych stredísk v Nízkych Tatrách, Hronec, Osrblie

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
89 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Brezno
Obec: Hronec
Plocha: 80 m²
Plocha pozemku: 900 m²
Realitný maklér:


Popis
Zachovalá drevenica na peknom slnečnom pozemku má veľký potenciál či už na chalupárčenie alebo na investíciu na prenájom, no samozrejme sa dajú skombinovať obe možnosti. Drevenica má peknú polohu pod lesom na severnom úpätí pohoria Poľana neďaleko Nízkych Tatier len cca päťsto metrov od lyžiarskeho vleku a športového areálu v obci Hronec neďaleko Osrblia.
Je tu vyhľadávaná rekreačná oblasť. V okolí je možnosť pre množstvo voľnočasových aktivít, turistiku, hubárčenie, lyžovanie vo viacerých lyžiarskych strediskách v okolí, pričom najbližšie je len pár metrov odtiaľto. Na Tále alebo Chopok juh je to do 20tich minút a od tiaľ potom lanovkou do Jasnej.
Wellnes a plávanie si užijete v neďalekom športovom areáli.
Samotná drevenica je vo veľmi zachovalom stave, sú tu dve miestnosti, komora a hospodárska časť, ktorá sa dá pri rekonštrukcii pričleniť k obytnej časti. Na pozemku je ešte murovaná prízemná stavba, ktorá bola v minulosti využívaná tiež na bývanie. Tu sú tiež dve obytné miestnosti a hospodárske priestory. Prípojka na kanalizáciu je dotiahnutá a pripravená na pozemku.
Pozemok je pomerne veľký, slnečný, sčasti takmer dokonalá rovina, je možné ho využiť aj na stavbu. Na záhrade za domom sú ovocné stromy a orechy.
Táto chalupa je svojou polohou ideálna pre aktívneho chalupára, ktorý vyhľadáva zimné športy a v lete miluje turistiku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie