2i byt v Starom Meste v blízkosti Mýtnej ulice na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
235 000 €/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj byt v Starom meste v blízkosti Mýtnej ulice. Byt je orientovaný do tichého nádvoria na juho-západ, so stálym prísunom denného svetla. Byt je ideálny pre pár alebo jednotlivca, zároveň je vhodný pre ľudí pracujúcich aj z domu. Byt je kompletne rekonštruovaný, rekonštrukcia prebehla v roku 2018.
Byt je vybavený namieru zkonštruovaným barom, modernou kuchyňou so všetkými vstavanými spotrebičmi, novou modernou kúpeľňou a namieru robenými drevenými nadrozmernými zasuvnými dverami. S bytom je možnosť odkúpiť kompletné vybavenie a zariadenie bytu so všetkým nábytkom a prípadne aj doplnkami (na dohode s budúcim kupujúcim). Výhodou bytu je, že na metráži 2-izbového bytu sa nachádza okrem štadardných častí ako kuchyňa, obývačka, kúpeľňa s WC, spálňa a predsieň aj pracovný kút, jedáleň a bar, nakoľko majiteľ byt tématicky rozdelil do sekcií a zároveň využil vertikálny úložný priestor, preto byt poskytuje dostatok miesta na všetky Vaše veci.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018. Rekonštrukcia pozostávala z kompletných stavebných úprav (strop, steny, podlaha), z osadenia novej vodoinštalácie aj elektroinštalácie, nového elektrického vedenia vrátane 4 LAN portov pri pracovnom kúte a ďalších 4 LAN ukrytých za TV (všetky káble su CAT 7). Podlaha v celom byte je drevená zo sibírskeho smrekovca. Byt je vybavený klimatizáciou značky Samsung 3,5 kWh s technológiou WindFree, pričom všetky káble a trubky sú zasekané do stien a klimatizácia je pravidelne každoročne servisovaná. Kuchyňa je nová a moderná, má v sebe zabudované všetky spotrebiče, vrátane umývačky riadu, mikrovlnnej rúry, trúby, digestoru a indukčnej varnej dosky s trojfázovým elektrickým prúdom. Kúpeľňa je rovnako kompletne zrekonštruovaná, zariadená s doplnkami vysokej kvality – vymurovaný sprchový kút so sklenou stenou a batériou značky Gröhe, vedľa WC bidetová sprcha s batériou na teplú vodu a iné vysokokvalitné zariadnenia a materiály. Kvalitný obklad v kúpeľni je na všetkých stenách až po strop a v kúpeľni sa nachádza okno na odvetrávanie vlhkosti. Súčasťou bytu sú nadštandardné bezpečnostné dvere.
Pridanou hodnotou bytu je vlastný plynový turbo kotol na kúrenie prislúchajúci k bytu nachádzajúci sa v kúpeľni, ktorý je pravidelne servisovaný vo výbornom stave. Podlaha v byte je tepelne izolovaná a aj strop, preto sú náklady na vykurovanie bytu nízke.
Celý byt je vybavený smart zariadeniami (čidlá a snímače), ktoré umožňujú ovládať celý byt cez mobilný telefón, iné zariadenie alebo hlasového asistenta. Všetky svetlá sa dajú ovládať na diaľku, vrátane klimatizácie, kúrenia, práčky a pod. V byte je vysokorýchlostný internet od UPC.
Byt sa nachádza na 4. zo 4. poschodí v pôvodnom bytovom dome z 30-tych rokov minulého stročia. Bytový dom prešiel v roku 2008 rekonštrukciou – bol zateplený, bola urobená nová fasáda a bola zrekonštruovaná strecha. Vonkajšie obvodové múry bytu sú 60 cm.
K bytu patrí aj pivnica pod schodiskom o výmere 4,86 m2. Parkovanie je bezproblémové či už v okolitých uliciach (po vybavení si rezidentskej parkovacej karty) alebo v nádvori, kde je parkovanie iba pre rezidentov. V prípade záujmu je možnosť odkúpiť aj samostatnú garáž nachádzajúcu sa v nádvorí bytového domu, ktorá patrí rovnakému majiteľovi ako ponúkaný byt, pričom ku garáži patrí aj pozemok pod garážou.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie