RADO Reality | Luxusná vila v obci Studienka, Malacky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
1.999.000,- €
Realitný maklér:
+421904854810
Radovan Pavlík, MBA
pavlik@radoreality.sk

RADO Reality | Vám ponúka Luxusnú Vilu v obci Studienka, ktorá predstavuje kombináciu elegancie a štýlu v krásnom prostredí obklopenom lesmi, neďaleko obce Malacky. Vkusne navrhnutá vila s úžitkovou plochou 395m² a pozemkom o výmere 1682m² disponuje 5 izbami, 2 kúpeľňami, párty garážou pre 3 autá, vyhrievaným bazénom
Interiér je plný inteligentných riešení. Už pri vstupe je cítiť príjemnú atmosféru a pozitívnu energiu vďaka aplikovaniu princípov Feng Shui. Zo vstupu sa Vám naskytne očarujúci pohľad na terasu s bazénom a záhradou, ktorá hraničí s husto vysadným lesom.
Otvorený obývací priestor s vysokými stropmi pôsobí neuveriteľne vzdušne. Atmosféru obývačky dotvára sedačka v štýle Chesterfield, dizajnové osvetlenie z ďalekého Hong Kongu. O teplo domova sa postará biokrb umiestnený pod TV. Talianska kuchyňa s ostrovčekom, praktickou pracovnou doskou, modernými spotrebičmi, vrátane parnej rúry, presso-stroja a jedálenského stola pre 8 ľudí je kombináciou elegancie a funkčnosti.
K luxusnému zážitku prispieva aj kúpeľňa s voľne stojacou vaňou z umelého kameňa, krištáľovou lampou, umývadlami na prírodnej doske z amerického orecha, modernými dizajnovými batériami, biokrbom a výhľadom na záhradu.
Štýlová spálňa disponuje maželskou posteľou s čalúnenou stenou z rovnakého materiálu ako samotná posteľ. Samozrejmosťou je súkromná kúpeľňa s walk-in sprchovým kútom a toaletou.
Vila disponuje dvoma detskými izbami. Aktuálne, prvá detská izba služi na prespávanie detí a druhá izba slúži ako herňa. Detské izby zdieľajú spoločný šatník uprostred, ktorý je aktuálne priechodný.
Fasáda domu je odvetrávaná s použitím moderných HPL obkladov. Čierna diamantová fasáda s kúskami čierneho mastenca na strane domu vytvára príjemnú kompozíciu odrážajúcu svetlo z podsvietenia po západe slnka. Exteriér dopĺňa jedinečná fontána, mladý olivovník a zapustené ohnisko, ktoré je centrom príjemných chvíľ. Dokonalý relax a oddych nájdete vo vyhrievanom bazéne so slanou vodou a protiprúdom. Iste Vás očarí vodopád s podsvietením. Terasa s letnou kuchyňou a grilom je vybavená dizajnovým umývadlom a ozvučením ovládaným cez smartphone.
Záhrada je nádherná, s bezprostredným prístupom k lesu pre milovníkov prechádzok. Moderný plot s automatickou hliníkovou bránou, imitáciou mramoru a osvetlením zabezpečuje súkromie a eleganciu.
Garáž domu predstavuje sen nejedného muža. Okrem priestoru pre 3 autá a motorky disponuje barom s pivným výčapom, televíziou a reproduktormi. Asi si viete predstaviť, kde bude končiť každá Vaša párty?
Táto nadštandardná vila poskytuje priestor nielen pre spoločné chvíle s rodinou a priateľmi, ale aj komfort, luxus, pokoj a harmóniu v spojení s nádhernou prírodou.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie, alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Rado Pavlík
RADO Reality Group
Tel.: +421 904 854 810
E-mail: pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie