Domček na samote bez susedov neďaleko Malého Dunaja vo Veľkom Ostrove

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
45 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Kolárovo
Plocha: 150 m²
Plocha pozemku: 2935 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento dlhšie neobývaný domček z roku 1941 sa nachádza na samote v Kolárove časť Veľký Ostrov.

Je postavený na slnečnom, rovinatom 30 árovom pozemku, na ktorom sa nachádzajú rôzne odrody ovocných stromov. Pozemok je oplotený a obkolesený vysokými stromami, pred domom preteká Studiensky kanál.

Pôvodná časť domu bola postavená v roku 1941 z nepálenej tehly, v 60 tych rokoch prebehla rekonštrukcia a pristavali sa ďalšie miestnosti z pálenej tehly. Asi pred 10 rokmi prebehla výmena elektroinštalácie, vodoinštalácie, rekonštrukcia kúpeľne. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, presklenej verandy, z troch izieb, komory, kúpeľne s wc a technickej miestnosti. Zo vstupnej chodby vedú schody na povalu. V dome je zavedená elektrika a voda zo studne. Odpady sú riešené do žumpy. Dom má obytnú plochu cca 150 m2 je ideálny na únik od civilizácie do prírody, pre osoby, ktoré túžia mať kľud a ticho.

Centrum mesta Kolárovo je vzdialené 12 km, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť a taktiež sa tu nachádza najdlhší drevený most v Európe, drevený vodný mlyn a cyklotrasa až do Komárna. Príjemnou prechádzkou asi 500 metrov od domu preteká Malý Dunaj. Vedľa rieky sa nachádza súkromný rybník, kde je možnosť rybolovu, zapožičiavajú i malé loďky s ktorými sa môžete plaviť po Malom Dunaji a taktiež chytať ryby. Okresné mesto Komárno je vzdialené 35 km. Bratislava je vzdialená 99 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie