RADO | Na predaj INTELIGENTNÝ dom - NOVOSTAVBA , Hviezdoslavov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
369.000,- €
Realitný maklér:
+421911820020
Aneta Liptáková
liptakova@radoreality.sk

Na predaj moderný rodinný dom, obec Hviezdoslavov.
RADO Reality ponúka na predaj NOVOSTAVBU 4 izbový rodinný dom na pozemku 621 m2 s terasami, vírivkou, saunou, 4 parkovacími miestami v obci Hviezdoslavov.
Tento inteligentný a kvalitný rodinný dom je len 7 ročná novostavba.
Nachádza sa na oplotenom pozemku o rozlohe 621 m2 so zastavanou plochou 188m2 (3 strany vysoký betónový plot, 1 strana pletivo).
Dom má veľkú 15 m2 zastrešenú terasu so záhradným sedením, ďalšiu 20 m2 nezastrešenú terasu s vírivkou (je spravená aj predpríprava na jacuzzi) a fínskou saunou vhodnou na relax, oslavy i grilovanie.
V záhrade je krásne jazierko s rybkami (s filtráciou) a využijete tu praktický záhradný domček o rozlohe 15m2.
Dispozícia domu pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so vstavanými rolldorovými skriňami , veľkej obývačky s kuchyňou na mieru (cca 60m2), 1 veľkej spálne so šatníkom a vlastnou kúpeľňou s vaňou, 2 mramorovými umývadlami a elektronické wc s bidetom, 2 izieb, kúpeľne so sprchovacím kútom a mramorovým umývadlom, samostatného WC s umývadlom.
V celom dome sú moderné 3 m vysoké stropy, ktoré dodávajú domu vzdušnosť a eleganciu. V celom dome sú použité nadštandardné materiály.
Základy domu sú vystužené. Strecha je s homogénnou izoláciou, s klincovými škridlami, má plný záklop, vence sú aj na priečkach.
Moderná kuchynská linka na mieru je plne vybavená, nájdete v nej umývačku riadu Bosch, elektrickú rúru Bosch, varnú dosku Mora, americkú chladničku Samsung.
Podlahy sú laminátové nemecké s 1 cm hrúbkou, španielske obklady, kvalitné mramorové umývadlá boli dovezené zo zahraničia na objednávku. Na chodbe, kúpeľniach a wc je položená dlažba. V celom dome sú sadrové omietky (ľahko opraviteľné). Na terase je zámková dlažba s betónovým podkladom.
Vykurovanie domu je pomocou infrapanelov. Je to úsporné a zdravé vykurovanie vhodné hlavne pre astmatikov, alergikov, dobre pôsobí aj na kĺby a pokožku. V obývačke sa nachádza bio krb, ktorý navodí romantickú atmosféru. Hneď vedľa neho sa nachádza aj predpríprava na krb na pevné palivo.
Celý dom riadi INTELIGENCIA LOXONE + kamerový systém Jablotron. Pomocou inteligencie viete ovládať osvetlenie, kúrenie, saunu, závlahu, kamery, vstupnú elektrickú bránu a veľa iných funkcii. Celý dom je možné ovládať cez mobil, tablet či PC. Túto funkciu ocenia ľudia po náročnom dni, kde si už na diaľku zapnú saunu, vírivku a po príchode domov môžu rovno relaxovať. Vypnúť a zapnúť sa dá kúrenie aj počas dovolenky, prípadne otvoriť bránu pre kuriéra a skontrolovať cez kameru či vám balík položil na určené miesto.
IS: studňa 20m s filtráciou - kvalitná voda, elektrina, 2 x žumpa (spolu 24 m3) - časom bude kanalizácia, optický internet Telekom.
Na pozemku sú ovocné stromy: jabloň, čerešňa, broskyňa, hruška, slivka, 2 vyvýšené záhony pre pestovateľov, trávnikový koberec, ozdobné trávy, kvety. O polievanie sa Vám postará automatická závlaha trávnika, ktorá zavlažuje aj záhony.
Majiteľ si interiér aj exteriér spravil kvalitne a premyslene do najmenšieho detailu, stačí sa len nasťahovať a pokojne bývať.
Dom sa predáva zariadený.
Orientácia: záhrada JZ
Mesačné náklady: 150 Eur
Obec Hviezdoslavov má vynikajúcu občiansku vybavenosť, pizzéria, škola, škôlka, ihriská. Neďaleko sú potraviny Billa a Coop Jednota, vlaková stanica 5min pešo. Buduje sa tu zdravotné centrum ako aj polyfunkčná budova. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžitie – cyklotrasa , komplex X-bionic v Šamoríne. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat R7 a D4.
Aneta Liptáková
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie