Predaj bytu (2 izbový) 61 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
81 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 61 m²
Realitný maklér:
Miroslava Grosová
0903 747 142

Rozmýšľate či kúpiť 2, alebo 3-izbový byt ? Sú Vaše nároky ešte vyššie a chcete byt s loggiou, balkónom, výťahom a komfortným parkovaním, do ktorého by ste ihneď mohli nasťahovať ? A ešte aj s dobrým výhľadom v preferovanej, pokojnej časti mesta?

Máme tu pre Vás ideálny kompromis. Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 2,5- izbový byt s rozlohou 61 m2, vo vyhľadávanej lokalite - na ul. J. Murgaša – Čínsky múr, s výhľadom na pohorie Vtáčnik.
Byt sa nachádza na 5.poschodí z ôsmych, v čistom a tichom vchode zatepleného panelového bytového domu.
Byt prešiel v rokoch 2021 – 2022 kompletnou rekonštrukciou. Od podláh – (v izbách zrenovované pôvodné drevené parkety, v chodbe, kuchyni a kúpeľni keramické) , cez omietky, plastové okná, elektrinu, rozvody vody, až po sadrokartónové podhľady s osvetlením. Do moderného vzhľadu bola prerobená kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a práčkou. V kuchyni bola osadená nová kuchynská linka.
Dispozícia bytu nebola zmenená. Každá miestnosť je prístupná z chodby a je nepriechodzia. No a tu je ten BONUS – logia bola prerobená na pracovňu, čiže získavate polizbu navyše !!!
Orientácia bytu je JV-SZ. Juhovýchod = Kuchyňa, logia a obývačka s balkónom, severozápad – izba. Balkón a logia sa dajú uzavrieť posuvným presklením a žalúziami.

Bytový dom prešiel revitalizáciou, čo znamená jeho zateplenie, opravu a zateplenie strechy, osadenie plastových okien v spoločných priestoroch, ako aj vstupné plastové dvere s elektrickým vrátnikom, výmenu stupačiek v jadre. K bytu samozrejme patrí aj pivnica v suteréne bytového domu.
Bytový dom nemá energetický certifikát.

Zhrňme si výhody bytu:
-Kompletná rekonštrukcia - netreba nič prerábať !
- 2 priestranné izby, jedna menšia polizba
-Loggia, balkón a výťah
-Byt zateplený z každej strany = úspora energie
-Vyhľadávaná tichá lokalita
-Pohodlné parkovanie
-Dostupnosť všetkej infraštruktúry


Uvedená cena zahŕňa kompletný právny servis v rámci predaja nehnuteľnosti, ako aj poplatky spojené s prevodom na katastrálnom úrade. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Zaujala Vás táto ponuka? Chcete sa presvedčiť o atmosfére bytu? Máte ďalšie otázky?
Zavolajte makléra nehnuteľnosti a dohodnite si obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie